icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 augusti 2017 22:32
1

Slut på semestern

Slut på semestern och jag har precis kommit hem. A har åkt vidare till Marocko två veckor till sina släktingar där och jag börjar jobba imorgon. Vi har har verkligen haft det fantastiskt! Jag brukar tycka det är skönt att komma hem men nu saknar jag vår lägenhet. Så fina stunder att äta frukost och blicka ut över havet. En fika på kvällen och se alla ljusen från husen i omliggande bergslandskapet. Ger så mycket fina energier. Inser att semester inte bara är massa aktiviteter utan att få tid att umgås med varandra utan stress och dela tankar utan att vara påverkad av vardagslivets trötthet.Underbart som sagt! 

Nu saknar jag redan A och nästa semester hoppas jag vi kan åka hem tillsammans. Om två veckor är han hemma igen.Jag ska använda den här tiden till att ändra kurs både när det gäller mat och jobbstress. Ska fundera på just nu om jag ska starta med en kickstart här eller klara mig på egen hand och då fortsätta med LCHF. vi får se.

Nu blir det läggdags då jag har varit på resande fot sedan kl. 10.00 i morse. Var onödigt tidigt på flygplatsen men jag är en nervös natur när jag flyger. Sedan startade flygresan med att kaptenen meddelade om turbulens i början av resan och jag hatar sådant. Hela planet skakade men kaptenen var bra och tydlig och meddelade också att det skulle hålla i sig ca 12 minuter vilket stämde. Då blir det lite lättare att härda ut och att hantera oron. Vi landade 18.30  och tog mig nästan tre timmar att ta mig hem från Arlanda till Jakobsberg. Nästan lika mycket som flygresan otroligt nog. 

Längtar tillbaka tillbaka till Spanien men är otroligt glad över vår fina lägenhet och det hem vi håller på och skapar tillsammans. 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 31 aug 2017 08:04
  Bella50

  Välkommen hem och varmt lycka till med din "nystart " i höst.

  Du är nog inte ensam om det.

  Du har din erfarenhet sen tidigare.

  Hoppa på tåget igen...👏👏jag sitter ensam kvar för min resa fortsätter.

  Kram från din reskompis som saknat dig. ❤️

Logga in för att skriva en kommentar.