icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096845
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 augusti 2014 07:25
5

Slocknade halv tio igår

.. och det fick bli mitt sätt att fira min semester.. :-)  Hade tänkt se en film i sängen men jag var verkligen trött. Har sovit lite oroligt men känner mig lugnare idag. Handlar mycket om min känsla att inte räcka till jobbmässigt fast jag vet att jag är uppskattad fokuserar jag och rädd för saker jag inte gjort. Mycket onödig energi har gått åt till det i mina tidigare semestrar. Nu är det bra att jag ska åka bort för jag " tvingas" koppla av. Jag behöver nog det helt enkelt.

Idag väntar tvättstugan och jag ska ta en sväng till Gamla stan och se om jag kan hitta några fina presenter med Sverigeanknytning till A:s släktingar i Marocko. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 augusti 2014 08:36
  mosel

  Jag känner igen mig själv för jag hade också hög arbetsbelastning på mitt jobb och man jobbade som en galning för att hinna göra klart allt akut före semestern. Nu vet jag inte vad du jobbar med men skulle det vara så att du har missat nåt, är det hela världen? Kan du inte ta det då du kommer åter eller kan nån kollega rycka ut? Ja, det är jättejobbigt att känna att man inte räcker till men tänk så här att du har gjort ditt bästa och om det inte räcker då är det inte dig det är fel på utan det är just arbetsbelastningen, att det är omöjligt att hinna med för vem som helst. Ja glöm det hela nu och tänk på semestern och Marocko istället, tids nog är du tillbaka. Pepp pepp!

 • 16 augusti 2014 08:05
  mosel

  Ja, bra att du ska resa bort då och försök att glömma jobbet. Inget blir bättre för att man oroar sig. Du har säkert gjort allt du ska på jobbet så lägg det åt sidan nu och njut av semestern!

 • 16 augusti 2014 08:31

  Tack Mosel och det är jobbigt denna känsla att inte räcka till. Till saken hör att vi har väldigt hög arbetsbelastning.Jag trivs med mitt jobb men oj vad trött jag varit och jag börjar känna en lite lätt spirande semesterkänsla nu när jag äter frukost.. 

 • 16 augusti 2014 08:42

  Så sant och det den mänskliga faktorn finns ju alltid och jag har gjort mitt bästa.  Jag ska börja tänka på Marocko nu och vilken fantastisk resa det kommer att bli. Tack också för de tänkvärda saker du skickade förut i din blogg. Kom till mig i rätt ögonblick.. :-) 

 • 18 augusti 2014 20:32
  utter

  Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.