icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 maj 2015 21:20
4

Skogsfloating var underbart skönt

 Hemma igen efter en fantastisk dag! Vi började med cirkelträning utomhus och en lätt joggingtur längst Brunnsviken som uppvärming innan utomgymmet..Lite tufft men alla kunde göra i sin egen takt. Har faktiskt aldrig varit på ett utomhusgymm och kul att se hur det fungerade och väldigt bra att alla fick ha tillgång till det om man är ute och springer t.ex utan kostnad.

Efter det åt vi hälsotallrik till lunch och det var trevligt ordnat vid bassängen i själva SPAT. Efter det var det dags för skogsfloating som var en otroligt skön upplevelse. Vi låg i hängmattor utomhus och gungade och lyssnade på guidad meditation. Fick bara en känsla av avslappnad mjukhet och välbefinnande efteråt.  Känns som detta med gungandet ger så mycket harmoni och kanske en känsla av när man var liten och en gungande vagga, monotona men ständigt återkommade rörelser. Härligt verkligen och detta stärker mig verkligen att fortsätta med min meditation och avslappningsövningar hemma.

Sedan in i bassängen och vi fick hårinpackning, ansiktsmask och basta samt att de som ville fick simma.Vilken lyx och dagen var inte över med det. Middag väntade i restaurangen och riktigt god. Jag åt varken bröd eller potatis men tog en efterrätt dagen  till ära och det ångrar jag inte.  En kanapépaj som smälte i munnen och det blev även ett glas vin till maten.

En fantastisk dag och att börja helgan på detta sätt kan inte bli bättre.Roligt också att göra detta tillsammans med kollegorna då det stärker sammanhållningen.

Händer alltid roliga saker och jag skrattade gott under middagen då en av mina kollegor fick ett sms där det stod Var är glassstrutarna..Jag tog för givet att det var från hennes lilla son och jag sade till henne att han frågar nog också för att det är ett trygghetsbehov och han vill veta att du finns där. Hon såg lite frågande ut när jag sade det och senare förstod jag varför då det framkom att det var hennes man som frågade. Vi kvinnor har svårt att vara hemifrån om man ska generalisera lite..

Gillar

Kommentarer

 • 22 maj 2015 21:56
  paloma

  Låter som en fantastisk dagsmiley

 • 23 maj 2015 08:39
  Tita

  Vilken ljuvlig daglaugh

 • 23 maj 2015 09:38
  liliten

  Det märks att du haft en härlig dag! Massor av Pepp till dig!

 • 23 maj 2015 10:07
  Donnina

  Kanondag!! Vilket härligt ord, "skogsfloating", för att ligga i hängmattan och slappa! Det ska jag komma ihåg i sommar när någon frågar vad jag håller på med i st.f. att göra nytta!  wink

Logga in för att skriva en kommentar.