icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 april 2020 07:21
2

Skönt med långhelg

Påskhelgen gick snabbt, och skönt med extra lediga dagar och välbehövligt.  A arbetar inte längre på helgerna så vi har alltid helgerna tillsammans vilket jag tycker om.  

I lördags åkte vi ut till Sigtugna tidigt och promenerade vid havet.  Det var inte alls mycket folk och det var skönt.  Vi åt sedan lunch på ett folktomt ställe där vi kunde sitta för oss själva och var väldigt försiktiga med handsprit och att hålla avstånd.    Det var bra att vi åkte tidigt  för sedan efter lunch kom alla människor och satt i stora klungor på bänkarna nere vid sjön.  Det är så märkligt att man inte alls tänker på att hålla avstånd när man är stora gäng.  Ungefär som att man tror man är skyddad från smitta för att man känner varandra.   

Vi hade en väldigt fin dag och det var soligt och skönt.    Sigtua är så vackert och vi även gifte oss där och hade vår andra dejt där.   Då bjöd A mig på kaffe på det gulliga konditoriet Tant Brun. 

En positiv sak som hände i helgen var att jag äntligen kom igång med min träning online.  Har tappat så mycket när jag inte längre går på Friskis och sitter för mycket på dagarna.  Stillasittande jobb framför datorn och på kvällen kollar jag på schack, skriver eller ser på tv.   Inte bra för kroppen och jag känner mig väldigt stel.  

Nu har jag kört tre gånger ett pass som heter Modus som Friskis har. Det är uppdelat i olika sekvenser och känns väldigt bra.  Inte gjort mycket situps men de få jag har gjort har gett mig träningsvärk så nog behövs det alltid.  

Just nu får jag pressa mig till att göra passet på morgonen innan frukost men vet att det kommer att komma en dag jag längtar till det.  Att komma igång är jobbigast och jag är glad att jag har gjort det.

Idag på morgonen hoppade jag dock då jag känner av halsen lite lätt.  Jag känner som så många andra att jag har en förkylning inom mig som kommer fram då och då.   Jag ska inte utmana ödet utan idag får kroppen vila. 

Gillar

Kommentarer

 • 15 apr 2020 07:36
  Bella50

  Lyssna på kroppen...är det bästa...så man inte förvärrar det.

  Det finns annat man kan ägna sig åt...meditation bl.a.

  Låter som ni har det gott i livet...viktigt.

  Själv har jag fått kämpa lite mer än jag trodde...nu efter min höftledsoperation 7/4

  En hel del värk...går på morfin...ingen direkt matlust...blir mest önskekost...då är det inte lätt att hålla någon E%- balans...men det rättar till sig allt eftersom jag börjar fungera mera normalt.

  Kram från din vän på fjället ❤️

  6aa94771-e518-4848-9086-3bd82616bf3f.jpg

  Senast uppdaterad 15 apr 2020 09:01

 • 15 apr 2020 08:06

  Tack och förstår att du har fått kämpa min kära vän och jobbigt med smärta.  Det kommer att bli bättre och du får ha tålamod och som du skriver lyssna på kroppen.  Ät din önskekost och glöm vikten. Nu har kroppen annat att tänka på.    Ta hand om dig och jag önskar att du du snart får känna dig bättre.  Kram! heart

Logga in för att skriva en kommentar.