icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 oktober 2014 21:19
1

Skönt att komma in i värmen

Sitter och dricker en kopp te denna småruggiga höstkväll, precis hemkommen från spanskakursen. Riktigt skönt att komma in i värmen. Det är lugnt i huset förutom A:s plötsliga glädjetut när Barca- favoritlaget - gör mål. :-)

Även idag har allt gått bra matmässigt och jag klarar mig bra med nötter som mellanmål. Ikväll var jag inte så hungrig när jag kom hem så det fick bli en bit brie till teet.

Det var längesedan motionerade pga min jobbiga hosta men nu känner jag att jag kan börja igen. I morgon har jag bokat ett pass på älsklingspasset sh`bam och vad roligt det ska bli. Kommer att planera och köpa en sallad som jag kan äta före och efter träningen.

Gillar

Kommentarer

  • 22 okt 2014 13:46

    En kopp te en kall höstdag är så mysigt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.