icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102821
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 mars 2014 06:24
2

Skönt att jag inte gav efter igårkväll

för sötsuget och rastlösheten. Allt gick bra under kvällen och jag avslutade med att försöka lösa ett schackproblem men det var för svårt eller var jag för trött.. Snyggt var det iallafall. Inser att jag behöver mer motion och rörelse och har haft svårt att hinna med det på sista tiden. Det var så härligt skönt att dansa sh`bam i onsdags. Sitter också för mycket stilla på jobbet och måste resa på mig mer. Nu äter jag min andra delen av min mezetallrik jag köpte igår till frukost. Lite valnösröra, auberginröra och kyckling.

Kommentarer

  • 28 mars 2014 08:20
    Kitty57
    Låter gott!
  • 28 mars 2014 09:47
    utter
    Heja heja! Mumsig frukost! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.