icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 oktober 2015 14:57
2

Skönt att ha ordning hemma

I morse blev det frukost och som vanligt gör jag en vila på 16: 8 från helgerna  Nu har jag precis druckit kaffe och ätit en bit varm äppelpaj med lite glass. Känner att jag behöver lite extra på helgerna. Rätt eller fel vet jag inte men ska prova hur det fungerar och lever ju ganska strikt i veckorna med ätfönstret.Går jag upp i vikt ändrar jag strategi, kan jag hålla vikten fortsätter jag.. smiley

Var uppe tidigt imorse för jag väntar besök av en väninna från Örebro och det ska bli väldigt roligt. A var uppe ännu tidigare än jag då han börjar sex på helgerna och jag kunde städa och fixa för mig själv. Otroligt skön känsla att få tid att göra fint och få i ordning och jag inser hur bra man mår av det. Köpte en liten fin blomstergrupp till köksfönstret och en azalea och känns väldigt hemtrevligt hemma just nu.

Visste inte riktigt vad jag skulle laga för mat tills ikväll men plötsligt igår kom jag på det. Kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker och det blir en fin höstmiddag. Har nästan glömt bort hur gott det är med ugnsrostade grönsaker och det ska bli kul att laga till.

Gillar

Kommentarer

  • 17 okt 2015 18:04
    Tita

    Ha en skön helg!

  • 18 okt 2015 08:19
    Bella50

    Låter härligt. 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.