icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096847
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 augusti 2014 19:16
2

Skönt att få varva ned och koppla av

Söndagkväll och jag är riktigt glad över min helg när jag skriver det här. Strålande sol och vad trevligt vi har haft det min väninna och jag. Mycket prat och igårkväll gick vi inte ut och åt utan köpte bara hem färdiglagad mat och njöt av värmen på balkongen. ( Lyx för mig som varit utan balkong i så många år.. )  Vi lade oss ganska tidigt och det var också skönt. Idag har vi varit ute hela dagen i Stockholm och åkt en sightseeingbåt vilket var första gången jag gjort. Finns verkligen mycket att upptäcka. 

Nu ska jag äta en ganska sen middag och det blir kyckligngspett med melonsallad. Har verkligen kommit att älska vattenmelon. Ska bli intressant att se om jag kan hitta en väg tillbaka i viktminskningsprogram och hur jag ska bära mig åt. Just nu funderar jag för att låta beslutet mogna och det är inga bortförklaringar.. :-) 

Tänker på detta att bli sedd då jag idag på Tcentralen blev tilltalaad av en ganska ung man som tyckte jag var så vacker. Helt otroligt och jag känner varför säger han det till en kvinna på 55 år. Hur som helst bestämde jag mig för att bli glad. Att bli sedd är viktigt för mig och jag mår bra utav det. 

Gillar

Kommentarer

  • 10 augusti 2014 19:23
    utter

    Åh, vad fint sagt! Njut! :-)

  • 10 augusti 2014 19:40
    mosel

    Vad roligt att du haft en så trevlig helg och kul att du fick en sån fin komplimang!

Logga in för att skriva en kommentar.