icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096369
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 mars 2016 06:57
1

Sköna och lugna dagar

Jag har varit lite osynlig några dagar och jag hoppas ni alla haft en skön och bra påsk. Jag inledde ledigheten med att gå på min vanliga kinesiska massage både för ansiktet och nacken. Vad jag skrek av nackmassagen men ansiktsmassagen var desto skönare med dessa varma handdukar. Min huvudvärk har faktiskt avtagit efter detta så det var välbehövligt och jag ska tänka på att röra mer på nacken när jag sitter framför datorn.

A har jobbat mycket i helgen och fick tyvärr uppleva sommartiden så att han började fem i stället för sex på morgonen. Jobbigt att ställla om sig när man jobbar på natten eller inte får sovmorgon.

Jag har varit mycket för mig själv med egen tid och har varit så skönt. Nästan stressad igår att jag gjort så lite och bara fått ta det lugnt men varför ska man känna detta behov att prestera jämnt. Bara att skrota här hemma har varit underbart att skönt att ta dagen som den kommer.. Lite nytta har jag gjort då vi storhandlade samt att jag gjorde en LCHFgratäng med rotsaker. Tyvärr rann det i ugnen så brandlarmet gick och lite kalabik men god blev den.. Den ska absolut göras i repris och utan brandlarm nästa gång.. :-)

Matmässigt är helgerna min svaga sida då jag tappar rytmen och inte kommer in i mina tre mål mat som jag gör på jobbet. Det blir min nästa pusselbit framöver. Igår beställde jag tre sommarblusar från Next som var väldigt fina. Jag håller storlek 38 i både kjolar och blusar och jag är väldigt nöjd med det.

Inget påskgodis alls för mig och jag är så glad att min godistid är ett minne blott. Det var bra beslut att skriva mitt blogginlägg i januari 2015 som hette Adjö godis och hur jag slängde godispåsen. Ibland behövs sådana ritualer för att tala om för sig själv att det är allvar.

Gillar

Kommentarer

  • 29 mars 2016 09:39
    Bella50

    Brandlarmet "väckte" dig ur din "skrotande" tillvaro kan jag tänka mig...ha,ha 😆👍

    Låter gott med rotsaksgratäng...och toppen med klädstorleken.👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.