icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073785
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 October 2013 21:45
6

Ska ändra inriktning

Hemma igen efter en trevlig kväll med mina kollegor och fantastiskt god mat. Kan verkligen rekommendera Grill och dit vill jag gå igen. Idag åt jag bara soppa innan middagen och ovanligt att avsluta en fastedag på det sättet med en ordentlig middag med kött, grönsaker, bearnaisssås samt potatis. Å andra var det ju också fuskfasta.. Nåväl, ett högst medvetet avsteg som jag inte ångrar alls. En viktminskning är långsiktig och handlar om ändra vanor och få nytt tänkande. Apropå nytt tänkande har jag faktiskt idag tagit beslutet att lämna 5.2 dieten och istället gå efter LCHF. Jag har gått efter 5:2 i sju veckor. Det jag har fått är att jag blivit av med sockersuget, kunnat fokusera på annat än mat. Det jag saknar är att jag inte kan träna de dagar jag fastar, jobbigt att vara hungrig när jag lägger mig samt även att jag håller på med schack på min fritid. De kvällar jag fastar orkar jag inte så mycket och min schackträning blir lidande. Ångrar ingenting men nu ändrar jag kurs i flygplanet... Har hittat ett bra LCHF-bröd som både är lätt att göra och gott. Ska öka på mina portioner då jag äter för lite mat och på helgerna se till att äta LCHF-godis. Tror det kommer att vara det rätta framöver och jag är mogen att sluta med fastan. Minns hur jag skrev i torsdags att det var en ovanligt jobbig fastedag och kanske var det något mitt inre ville säga till mig. Kommer fortsätta att prova mina kjolar för jag tror fortfarande kläder är bästa måttstocken..

Kommentarer

 • 22 Oct 2013 21:50
  maemal
  Ibland är det bra att testa något nytt, så får man en nytändning och kommer igång igen. Lycka till!
 • 22 Oct 2013 21:56
  Tack och jag känner att man lär sig medan man söker..
 • 22 Oct 2013 22:12
  Fenerika
  Så rätt tänkt tycker jag. Man måste hitta en matordning som det gå att leva med och där fungerar LCHF. Jag har ätit efter LCHF men jag är inte beredd att avstå frukt så det faller på det för min del. Nu håller jag nere kolisar och räknar kalorier och det fungerar för mig. Det är klart att du ska fortsätta prova dina kjolar och det ska bli kul att höra hur det går. Lycka till!!!
 • 22 Oct 2013 22:18
  vad trevligt skrivet, Fenerika, och kul att du håller med mig. Känns bra att man kan prova sig fram och inget är hugget i sten. Jag har lärt mig mycket under min fasta som jag är glad över. Stort tack och självklart ska jag rapportera om kjolarna.. Min motivator.. :-)
 • 27 Oct 2013 06:45
  Bra skrivet alltihop, men det där goda LCHF-brödet - har du något recept på det?
 • 27 Oct 2013 09:18
  Visst har jag det och ska faktiskt precis ta ur dem från ugnen. Här kommer länken och hoppas du också gillar dem. http://56kilo.se/helgfrukost-med-fantastiska-lchf-frallor/

Logga in för att skriva en kommentar.