icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102823
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 augusti 2014 21:38
2

Sjukstuga här just nu

Inatt blev A sjuk och kräktes våldsamt. Svårt med denna bakterieflora och idag har vi alla bara tagit det lugnt här hemma.

Känns skönt att ha semester och jag tänker på hur stressad och jobbigt allt var innan jag åkte. Det var också - utan att skylla ifrån mig - en av anledningarna mina matvanor spårade ur totalt.  När jag kommer hem igen ska jag registrera mig som plusmedlem här och hitta en bra metod jag ska följa. Känns roligt  och motiverande.  Pratade med A idag om vikten att ta bort sockret ur kosten och han är inne på samma linje som jag vilket .Innebär att vi båda ska sluta köpa nybakade bullar på Coop..

Ikväll har jag ätit goda nötter och honungsmelon. Behöver jag säga hur söt den sistnämnda var..

Imorgon är vi bortbjudna till en av A:s nära vänner och de bor väldigt fint i Tetouan.  Ska bli roligt. Vi är bjudna på " mellanmål" som de säger här vid 18-tiden och det blir kul att se vad det kan vara..

Gillar

Kommentarer

  • 28 augusti 2014 09:21
    mosel

    Usch vad tråkigt att ni alla turas om att vara sjuk, hoppa det går över snart!
    Vad bra att ni kommit överens om att äta lite mindre socker. Det kan vara lite svårt i början att sluta med en sån vana/ovana, man får som ett sockerberoende men det går över ganska snart ändå. Byt ut bullarna mot nåt nyttigt så får ni ändå knapra på nåt. Vad spännande att se vad de bjuder på ikväll!

  • 28 augusti 2014 10:31

    Tack Mosel och jag hoppas också allt går åt rätt håll.Man får verkligen vara försiktig här. Tror att det kommer att gå bra för mig med maten när jag kommer  hem och det är som du skriver att skapa nya vanor.

Logga in för att skriva en kommentar.