icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 december 2016 07:04
3

Sjuk men nu är jag frisk igen

Hade en trevlig kväll i tisdags men kände mig en aning trött under kvällen. Direkt i säng när jag kom hem och jag drömde att jag hade sprängande huvudvärk. Sådant händer mig ibland när jag har ont och huvudvärken var på riktigt. Sprängande huvudvärk och illamående när jag vaknade så jag var riktigt dålig under onsdagen men tack och lov är jag frisk igen nu. Kanske bröllopsfeber, vem vet..

Skulle hämtat min hatt igår men sköt upp det tills imorgon för säkerhets skull då jag fortfarande kände mig lite svag.

I måndags blev jag fotograferad av en fotograf från Allas veckotidning som kom hem till mig. Blev förvånad att inse hur nervös jag kände mig innan. Han satte upp utrustning i vardagsrummet så det blev som en studio och jag fick snurra runt och posera. Mycket märklig känsla och lite av Jante kom fram inom mig i att ta plats och sticka fram. Bra att arbeta bort den känslan för det här är något jag velat göra och jag tror dessutom på L7. Hjälper mig enormt med dessa rutiner.

Kommer ett reportage i Allas i början på januari. Så roligt och jag fick också en prenumeration under ett år. Känner mig jätteglad för detta. Jag är inte färdig ännu utan har fortfarande kjolen kvar som mål. Drömmer ibland på natten hur jag tar på mig den och den bara följer med smidigt längst höften och går att knäppa utan problem. Vilken känsla att få uppleva detta och jag vill nå det målet.

Gillar

Kommentarer

 • 9 dec 2016 07:21
  Bella50

  Åh vad härligt att du inte blivit sjuk. Inte nu...😲det har du inte tid med.

  Jag blev också fotograferad hemma i våras , för tidningen "Allt om LCHF" ... men fick nöja mig med äran att få vara med.

  Ingen prenumeration här inte...inte ens det aktuella numret 👎

  Det var dåligt tyckte jag .

  Håll dig på benen nu och undvik folksamlingar med baciller överallt. 

  Ha en bra dag i livet, vännen 😍👍

 • 9 dec 2016 12:05
  gasten

  Du har mycket att se framåt nu ! Det är en stor och härlig händelse i livet att gifta sig ! Vi gifte oss också i december, den 15 december. Så på torsdag har vi 30-årig bröllopsdag. Hade ett enkelt bröllop, efter kyrkan så gick vi ut och åt tillsammans med barnen.

  Minns inte när du skulle gifta dig, men önskar dig lycka till !

  Ha en fin dag !

 • 10 dec 2016 16:00

  Jag ska vara försikigt Bella så gott det går och hoppas jag slipper förkylning. Du fick själv en riktigt jobbig variant nyligen.  HÅller med dig om tidningen och det är väldigt trevligt att få en prenumeration och generöst att jag fick ett helt år.

  Tack Gasten och jag längtar verkligen till bröllopet. Vad fint att ni har bröllopsdag snart. Vi gifter oss 16 december på årsdagen fyra år sedan vi träffades.

Logga in för att skriva en kommentar.