icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 januari 2016 07:39
4

Sjuk igår men bättre idag

A har blivit bättre tack och lov och jag börjar känna igen honom. Han var verkligen som ett vrak i förrgår när jag kom hem. Jag sjukskrev mig igår och var trött med huvudvärk men idag mår jag bättre.Ska prova att jobba halva dagen idag men ställer in kvällens träff med schacktjejerna för det blir för mycket. Vi åker till Åland imorgon på konferens med jobbet och det vore roligt om jag kunde följa med. Vi får hoppas på det bästa och att det går åt rätt håll.

Däremot har jag tappat det fina jag byggt upp med motion och mat. Suck för igår blev det pizza, något jag aldrig äter annars. Lätt att tappa taget när man är sjuk och jag avstod från periodiska fastan med tanke på att jag inte var riktigt bra. Ångrar mig när det gällde pizzan men det är försent nu och bara fortsätta den inslagna vägen. Just nu är jag mest glad om jag slipper få influensa och att A blir bättre snart.Hälsan är viktig.

Gillar

Kommentarer

 • 20 jan 2016 07:44
  aregnisw

  Hälsan är bra mycket viktigare just nu för dig så glöm gårdagen och glöm fastan är man dålig så måste man först o främst tänka på att bli bra och hoppas du slipper bli sjuk och kan åka till Åland. Sen är det ju bara att starta om på nytt och kommer igen på banan yes

 • 20 jan 2016 07:58
  Bella50

  Håller med aregnisw. Idag är en ny dag....med nya val. Pepp 🌹👍

  Jag längtar efter riktig pizza ibland....😋

 • 20 jan 2016 20:36
  Vad bra A mår bättre och att du inte blivit sjuk själv. Angående pizzan så är det bara att ta nya tag. Det var ju bara något tillfälligt. Pepp pepp!
 • 23 jan 2016 00:30
  chicha

  Krya på dig! Strunt i allt annat än att bli frisk. Se till att få i dig mycket vätska!

  P.S saknar dig i gruppen🌹

Logga in för att skriva en kommentar.