icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 augusti 2019 19:38
8

Sjuk igår men på bättringsvägen idag

Igår var jag riktigt dålig när jag vaknade och orkade knappt ta mig ur sängen.  Tror det var någon kombination av magsjuka och migrän helt enkelt.  Jag sov hela dagen och åt bara en halv smörgås.  Knappt så att jag orkade hålla mig upprätt.  Vad det kan bli så snabbt och vad viktigt det är att få vara frisk.  

Idag fortfarande svag men känner att jag fått tillbaka energin. 

Vi har gjort en del praktiska saker som att gå till banken och till kommunhuset för att fråga om en skatt.  Förutom vanlig fastighetsskatt finns det en annan skatt i Spanien man måste betala som kallas för non- resident.   Den är ganska lurig för det kommer inte någon information om den utan man förväntas ta reda på den själv och straffavgifter om man inte betalar.  Jag fick reda på genom en grupp på Facebook.   Det visade sig att vi måste åka till Malaga för att fixa det så det blir entur dit imorgon.  

Sedan blir det en utflykt till några grottor här i närheten och sedan starta förberedelserna för kommande resa hem på lördag.   Fyra veckor känns länge men skönt att få sådan ledighet. 

A lagade en fantastisk paella ikväll i en panna vi tog med från Sverige.  ( Som jag berättat tidigare är han en mästare på att packa. )  Den paellan kändes som balsam för min magvärk och jag avsluta kvällen med en kopp te på vår balkong.  

5813b95a-c868-4b0e-80ac-6abe537ef20b.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 aug 2019 21:19

  Tack Lissalo! Fortfarande svag och kommer att lägga mig tidigt ikväll men så tacksam att energin är på väg tillbaka. 

 • 27 aug 2019 21:29
  paloma

  Hoppas det var något tillfälligt och att du får fortsätta att må bra.

  Krya på dig❣

 • 27 aug 2019 21:33

  Tack Paloma och det var verkligen jobbigt att vara så orkeslös igår.  Jag tror och hoppas att det är ett bra tecken att jag mår bättre idag. 

 • 27 aug 2019 21:36
  paloma

  Du kan ju ha fått i dig något olämpligt, men huvudsaken är att du är piggare nu🙂

 • 28 aug 2019 07:58
  Arrietty

  Ah, paella...påminner om min ungdom då jag tillbringade mycket tid i Spanien. Nu har jag inte ätit det på ...tja säkert 40 år. Hoppas du är fullt återhämtad innan resan, att trängas bland folk och resa när man är hängig är extremt jobbigt!

 • 28 aug 2019 22:18

  Oj, Arrietty, det var verkligen längesedan du åt Paella.. Smakade lika gott idag som igår. 

  Tack, och jag börjar känna mig mycket bättre och hoppas kunna resa hem och må bra.  Åkte hem för några år sedan från Danmark och hostade hela flygresan och det var inte roligt alls. 

 • 29 aug 2019 07:16
  Bella50

  Ursäkta...detta missade jag helt 😲

  Gott att det vänt inför bestyr och hemresa ✌️🥰

  Fint foto 👏👏

  Senast uppdaterad 29 aug 2019 07:17

 • 29 aug 2019 08:36

  Ser gott ut! Vad skönt att du kryat på dig! 

Logga in för att skriva en kommentar.