icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1058688
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 September 2013 07:26
9

Sjätte fastedagen

Det första jag gör på morgonen är att kolla min mail och nu visade det sig att jag fått ett negativt omdöme på Tradera. Lite olustigt och visst var det fel av mig att glömma bort ett armband jag köpt för 150 kr men å andra sidan varför kontaktar personen inte mig direkt istället. Då löser man allt lite lättare. Jag skakar av mig detta och fyller dagen med positiva tankar istället. Nu är det dags att fasta igen och idag provar jag tomatsoppa som jag drömde om tidigare. Känns bra och det går lättare och lättare. Jag vet att jag kommer att vara väldigt hungrig ikväll men imorgon får jag äta igen. Köpte tidningen Må Bra i veckan då den lockade med rubriken att sluta räkna kalorier under 5:2 men det var missvisande då de menade ätfönstret på åtta timmar. Ställer mig väldigt frågande att man kan äta precis vad man vill under dessa timmar som raggmunk med fläsk, pizza, chokladkaka. Kan det verkligen stämma ?

Kommentarer

 • 26 Sep 2013 07:45
  Om man äter pizza, choklad och annan skräpmat för att man "får" eller "kan" på sina ätardagar tycker jag att man missat hela poängen med fasta, men det verkar vanligt förekommande. Toppen att det går lättare för dig med fastan! Brukar bli så efter man fastat några gånger. Man vet hur det känns och vad som gäller liksom. Ha en fantastisk dag (och glöm armbandet ;)
 • 26 Sep 2013 08:07
  Ja man tycker ju att du skulle fått påminnelsemail från säljaren innan den sätter negativit omdöme där. Men å andra sidan verkar en del vara snabba med att sätta negativa omdömen där, jag ramlade en gång över en användare där som hade fått ett negativt omdöme med kommentaren, för välpaketerat, tog flera minuter att packa upp.
 • 26 Sep 2013 10:36
  skaka av dig det negativa, låt det inte ta din energi. fasta är inte helt lätt, men jag tycker det funkar. har oxå fastedag idag, o kommer dricka proteiner drinkar , vatten o kanske nåt mer. lycka till!
 • 26 Sep 2013 20:48
  Tack Jessica och håller helt med dig när det gäller fastan. Jag har definitivt ingen lust att äta pizza imorgon kan jag säga efter dagens kamp.. :-) Det går bättre och bättre och att man vet vad som gäller är så sant.. Armbandet är glömt... :-)
 • 26 Sep 2013 20:50
  Thea77, det är nog så som annars också i livet tyvärr att man fokuserar på det negativa.. Jag har lyckats ta fram mina positiva tankar idag trots att jag är lite hungrig och trött just nu. I morgon får jag äta som vanlig igen.. :.-)
 • 26 Sep 2013 20:51
  Mallang, tack och jag har lagt min energi på andra saker härligt nog. Kul att du också har fastat idag. Nu ska jag dricka en kopp te och äta en liten bit ost innan jag somnar. Hoppas det gått bra för dig.
 • 26 Sep 2013 21:23
  Jag tror att det är svårare att släppa tankarna på negativa saker när de sker oväntat, oavsett vad det är, är man inte beredd på det negativa blir det svårare i alla fall för mig att skaka av det. Bra jobbat med de positiva tankarna, de är inte alltid så lätt att plocka fram när man behöver dem.
 • 26 Sep 2013 22:00
  Tack och jag börjar bli bättre på positiva tankar och då har de lättare att komma fram..
 • 27 Sep 2013 10:02
  Låter kanon, jag jobbar själv med det, vissa dagar går bättre än andra, ibland är det dessvärre svårare än jag skulle önska att se ljuset i allt mörker som omger mig.

Logga in för att skriva en kommentar.