icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 augusti 2019 19:27
5

Sista semesterveckan närmar sig

Idag åkte min väninna hem och det var intensiva dagar.  Nu återgår vi till vårt vanliga lugna liv. 😊  

Märkte verkligen när vi träffades att jag förändrat mina matvanor men naturligvis också annorlunda för henne som kommer som turist och vill gå ut och dricka vin och äta på kvällen.  Vi är oftast här i lägenheten och dricker te och äter något enkelt på kvällen.   Egentligen skulle vi ha fått besök ikväll av fyra personer som skulle bo här en natt men nu känns det skönt att vara lite för oss själva

Sista semesterveckan närmar sig och det kommer att bli en lugn vecka med en del fokusering på praktiska saker kring lägenheten , simma, koppla av samt någon liten utflykt.   Vi hade först tänka åka till Marocko sista veckan men nu är jag glad att vi redan  har gjort den resan så vi vara här i lugn och ro.

Min väninna tyckte det var väldigt fint här, mer än hon hade kunnat föreställa sig och det är det verkligen .  Vår oas!

Jag har tänkt många gånger när jag mediterat hemma att jag befunnit mig på takterassen och veckan som  kommer ska även bli tid för meditation och vara i hammocken på takterassen på riktigt och inte bara i fantasin.

Jag har också fått många bra insikter genom min bok som jag berättade om tidigare.  Min väninna blev intresserad av boken och frågade om jag kunde läsa ut den snabbt så hon kunde få låna den när hon åkte hem.  Jag sade ja fast jag egentligen inte ville.  Ett av mina problem att jag har svårt att säga nej ibland.  Sedan tänkte jag på att boken faktiskt förespråkar att man ska lyssna på sig själv och vad man själv vill.  Jag sade ärligt att jag ville behålla boken för det är en bok man inte bara sträckläser, utan vill kunna bläddra i och ta fram när man behöver inspiration.  Bra praktisk övning i verkligheten.

Gillar

Kommentarer

 • 25 aug 2019 21:44

  Jag har också svårt att säga nej. Bra att du sa nej till sist! Ha en trevlig sista semstervecka och njut av takterassen (osv)!

 • 25 aug 2019 21:51

  Tack Mosel!  Vi får träna på att säga nej helt enkelt. 

 • 25 aug 2019 21:53

  Jaa! smiley

 • 25 aug 2019 22:36
  Bella50

  Bra beslut att ladda i lugn och ro inför arbetsstarten. 

  Njut av veckan 🥰

 • 26 aug 2019 08:20
  gittan52

  Vissa böcker vill man behålla för sig själv smiley

  Hoppas att du kan njuta under din sista semetervecka. Kanske värmen vi har här i Svergie just nu håller i sig tills du kommer hem.

Logga in för att skriva en kommentar.