icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 augusti 2016 11:19
1

Sista kvällen här i Spanien

Vaknade i morse med migränliknande huvudvärk men nu mår jag bättre. Tror att jag känner mig nervös för hemresan. Har haft så fina veckor här men jag känner samtidigt att jag är beredd att börja jobba igen. Ser fram emot hösten och känns också bra att börja med L7 på allvar.

Maten här har blivit lite si och så och jag har inte tänkt så mycket på vad jag äter men ätit mycket bra mat. Medelhavsmaten passar mig bra. Nästa år när vi kommer hit och blivit lite mer " varma i käderna" i nya lägenheten ska vi laga lite mer mat hemma. Vi har en fin affär här i närheten och vilken fiskdisk de har. Sådant skulle vara roligt att utforska lite närmare och laga till en god fiskrätt.

Ikväll ska jag bjuda A och hans pojkar på restaurang här och blir som en trevlig avslutning på vår tid tillsammans.

Gillar

Kommentarer

  • 26 aug 2016 20:14

    Visst är det så LissaLo! Nu vet vi hur fint det är att bo här och har något att längta till..

Logga in för att skriva en kommentar.