icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 oktober 2015 06:33
4

Sista dagen på en intensiv arbetsvecka

Idag fredag och jag har varit spänd inför denna vecka då jag har så mycket att göra men allt har gått bra. Jag har inte hunnit allt men känns bra ändå och jag är lugnare än jag varit tidigare jobbmässigt. Tror min meditation jag börjat med på kvällarna har hjälpt mig.

Igår hade jag mycket energi så jag skippade teven och sorterade och gjorde fint i min klädkammare istället. Kändes roligt.

Börjar inse att jag nog äter för lite på kvällen och jag är ofta hungrig innan jag somnar. Igår åt jag två skivor mortadella, två skivor ost och ett ätt till en kopp te. Tror jag ska lägga på lite från en fettkälla och minska på proteinet. Jag är ju lite ovetenskaplig  då jag inte räknar kalorier och näringsämnen men är inte främmande för det då det är ett bra hjälpmedel.Viktigt dessutom att få i sig rätt näringsämnen för att må bra.

Gillar

Kommentarer

 • 30 okt 2015 06:37
  FrkM

  Härligt att du hittat en metod som får dig att slappna av. Meditation är bra men när jag är för stressad fungerar det inte på mig utan jag blir mest irriterad :o

  Rensa och plocka i garderober älskar jag. Här kan du hitta några tips om det om du är intresserad.http://padetrettio.blogg.se/category/rensa.html

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 30 okt 2015 06:40

  Vad kul och tack för länken. Tog en snabb titt och ska läsa mer. Jag organiserar också efter färger och t.om har speciella schalar och smycken till vissa kläder. MIn lilla hobby och jag älskar accessoarer. smiley

 • 30 okt 2015 18:48
  Tita

  Ny fin bild på dig och du blir smalare och smalareyes

 • 30 okt 2015 20:41

  Tack Tita för den fina kommentaren . smileyKänns helt fantastiskt att jag kan hålla min vikt.

Logga in för att skriva en kommentar.