icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 augusti 2016 06:36
7

Sista dagen före semestern

Igår var jag så trött att jag nästan vacklade hem och nu känner jag att jag verkligen behöver semester. Har varit en tuff perod med ett ben kvar i gamla jobbet över sommaren och samtidigt ny på det andra. Jobbig känsla när man får massa mail man inte förstår men det är bara att fråga och fråga. Jag hade ett bra samtal med min nya chef igår som är väldigt närvarande även om han sitter utomlands. Nytt för mig att ha utländsk chef och jobbar i en grupp där vi alla sitter i olika länder men det är väldigt intressant.

Känns bra att jag styrt om maten och ska satsa mer på LCHF även under semester. Jag började komma på helt fel väg och storlek 38 alltför trång så nu vill jag göra något innan det är alldeles för sent. Igår beställde jag knäckebröd från LCHFbutiken och ska baka själv sedan i höst. Har varit rädd för att hamna i brödfällan men jag tror jag kan behärska mig där och flera personer äter ju fröknäcke och går ned i vikt. Som i allt annat gäller det att hitta balansen och jag tror inte på att äta ofantliga mängder vad det än är och det är väl därför jag tilltalas av periodisk fasta. Att hela tiden vilja ha något att stoppa i munnen skapar rastlöshet och det är lugnet inom mig själv jag behöver och vill hitta.

Imorgon packar vi och sedan dags att åka till lägenheten i Spanien för första gången sedan vi köpte den i våras. :-)  Känns helt overkligt..

Gillar

Kommentarer

 • 3 aug 2016 06:45
  Bella50

  Jag önskar er allt gott i livet, med varandra och allra första vistelsen.

  Som ni har väntat...  😍👍

 • 3 aug 2016 07:05
  marre64

  Bra gjort att ta tag i vikten igen när den börjat vandra uppåt 👍🏼 Vad härligt med en lägenhet i Spanien ☀️ Önskar dig en härlig semester 😀

 • 3 aug 2016 07:17

  Tack Bella och Marre64! Känns verkligen fantastiskt och vad vi har väntat som sagt.. Ska bli en speciell känsla att sätta nyckeln i låset första gången.

 • 3 aug 2016 07:29
  BirtheX

  Hoppas allt blir så härligt som ni önskar! yesblush Hs en riktigt skön semester!

 • 3 aug 2016 08:19
  viljans

  Låter underbart! Ha de gott i värmen!👍🌞

 • 3 aug 2016 11:38
  gasten

  Ha en skön semester i spanien !

 • 6 aug 2016 21:07
  Trevlig semester, vad härligt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.