icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102793
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 mars 2014 22:16
2

Ser vissa mönster i min mathållning

.. och det är att jag behöver bli ännu bättre på planering. Jag packade min matlåda i söndags för schackmatchen men återigen fick jag ingen tid att äta den. Tråkigt nog förlorade både jag och laget. Vill inte skylla ifrån mig men hade lite svårt med koncentration pga att min motståndare satt och åt hårt bröd och även andra gjorde det. Jag tycker antagligen man ska ha paus eller gå ifrån för att inte störa men det är inte alla som delar den uppfattningen. Jag åt min laxsallad när jag kom till A istället och en glass fick slinka senare på kvällen tillsammans. Maten i måndags gick hur bra som helst och äter så bra luncher utan kolhydrater att jag har inget sötsug. Står t.om med massa choklad på skåpet bakom min skrivbord som alla mina kollegor nallar friskt av men jag tänker knappt på det. Härligt verkligen. Idag har jag jobbat hemma och där ser jag mönstret att det är inte bra om jag inte har lunch hemma. En kopp kaffe på förmiddagen med lite nötter till. Klart framsteg om man jämför med att jag alltid åt kakor till förut. Sedan blev jag så hungrig vid halv tre och lunch på Max innan jag skulle åka iväg för att klippa mig. Det blev fyra chilicheese bitar och en chokladmoussé. Hmm, inte direkt bra. Efter klippningen kom rastlöshetskänslan som ett brev på posten. Jag köpte en påse gott och blandat som jag åt upp. Funderade nästan om jag skulle köpa en semla men kände att jag behövde något matliknande så jag tog det jag hade hemma och stekte upp ägg, bacon och grönsaker. Som sagt, jag får lära mig av detta och planera bättre när jag jobbar hemma. Imorgon ska vi ha utbildningsdag på jobbet och ut och äta på kvällen. Blir en rolig dag.

Gillar

Kommentarer

  • 18 mars 2014 22:38
    Jag tror att detta kan hända och händer flesta av oss. Att planera mat är det bästa och nödvändigaste om man vill äta sund och bli av med socker suget
  • 18 mars 2014 22:49
    Precis och när jag planerar går allt som på räls känns det som.. Man får lära sig helt enkelt..

Logga in för att skriva en kommentar.