icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 november 2014 21:29

Ser min målbild framför mig

Sitter och slappnar av efter en intensiv dag. A har precis lagt sig och förstår att han var trött. Han slet med vår nya tevebänk även ikväll men den blev felmonterad så han måste göra om den i morgon. Tufft verkligen och dessa instruktioner utan ord är inte lätta. Kan bara säga att det känns som världens finaste tevebänk med inbyggd belysning.. :-)

Maten flyter på bra och ska bli så härlig känsla när jag når mitt mål och kan ha en kjol jag provar då och då. Ska minnas då hur jag skriver nu när den dagen kommer.

Annan också en viktig sak förutom kläder är  att få må bra. LCHF gör mig väldigt lugn psykiskt och känns som jag kan se klarare på saker och ting. Tvärtemot dessa som hävdar att hjärna behöver kolhydrater.

Imorgon har jag ett viktigt samtal på mitt jobb angående att jag har för mycket att göra. Finns en känsla att man är svag om ber om hjälp och jag vill inte vara sådan. Livskvalité är viktigt  och det måste finnas en balans mellan jobb och fritid.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.