icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 juli 2015 20:52
7

Semester snart och blandade känslor

En ganska intensiv och jobbig dag på jobbet idag och vi står inför stora förändringar framöver.Jag har jobbat hela sommaren och borde glädjas åt min kommande semester men känner mig orolig för att mina kollegor ska få för mycket att göra med mitt jobb samt att massa konstiga saker ska upptäckas som jag gjort. Suck, borde inte känna så och känner så inför varje år och har svårt att koppla av på min semester. 

Förra året var jobbigt med en tuff resa till Marocko ensam, flyg till Spanien, buss till annan stad, taxi till hamnen och sedan en gungande båt över till Marocko. Det som höll mig uppe var att  A väntade på mig och förhoppningsvis blir det lättare i år när jag kan turen. Skillnad mot förra året var också att jag åkte nästan direkt efter en jobbig period på jobbet och nu får jag vara hemma i lugn och ro en och en halv vecka. Det är roligt att resa men kräver också mycket i form av förberedelser och att vara borta hemifrån. 

Tror också min Marockoresa präglas av att jag blev så otroligt magsjuk förra året och riktigt hemskt. 

Alltid märkligt att se tillbaka i livet, ett år, kortare eller längre och finns så mycket att reflektera över. Jag hade sådant otroligt behov av sötsaker och godis för ett år sedan och det var stress som orsakade detta. Kunde inte åka buss hem från jobbet utan en chokladkaka och eller en påse Gott och blandat. På morgonen till jobbet höll jag mig lugn på bussen.. smiley dock köpte jag alltid en liten chokladkaka i jobbets cafeteria som jag startade arbetsdagen  med tillsammans med en kopp kaffe. Idag med16:8 är allt annorlunda. Jag njuter av dagens första kopp kaffe när jag kommer till jobbet. Bryter fastan för lunch och har inget behov av choklad. Kan bara betyda en sak. Det går att förändra sig! 

Gillar

Kommentarer

 • 2 aug 2015 19:19

  Tack allihopa !

 • 31 jul 2015 21:55

  Så bra förändringar du gjort i ditt liv! :-)

 • 31 jul 2015 22:00

  Tack snälla Utter.Jag känner att jag står kvar och stampar med mina oroskänslor men jag tror och är ganska säker på att även dessa går att förändra då de är s k spöken i tankarna...

 • 31 jul 2015 23:22
  Bella50

  Visst klarar du detta oxå 🌹👍 om jag vågade mig t.o.r Detroit ,USA , helt ensam

  ( ingen större flygvana) med byte på Shiphol i Amsterdam ....så kan du.  

  Pepp till dig 🌹👍

 • 1 aug 2015 07:31
  gittan52

  Visst går det att förändra sig smiley

  Härligt att chokladbehovet är borta!

 • 1 aug 2015 13:03

  Inspirarande läsning, trevlig semester!! :-)

 • 1 aug 2015 23:28

  Härligt!!!!
  Så kul o skönt att höra den föreändringen ! Känner så väl i gen det där lugnande godiset.  XD

Logga in för att skriva en kommentar.