icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 augusti 2018 10:09
2

Semester i Spanien

I fredags förra veckan bar det iväg till Spanien. Orosnatur som jag är var det mycket att tänka på inför resan men allt gick bra.  Planet kom inte iväg i tid pga brist på markpersonal för SAS och jag blev lite orolig ett tag att vi inte skulle komma iväg överhuvudtaget när vi hela tiden fick sms om nya avgångstider.. Vilket antiklimax att åka hem igen och jag hörde om folk som fått vänta sex- sju timmar på flygplatsen.

Underbart att träffa A igen på flygplatsen. Enda smolken i glädjebägaren var att jag trodde att jag äntligen skulle få avlastning för allt bagage men han kom med packning för han kom direkt från Marocko.  Allt tog lite tid men vid elvatiden var vi på plats i vår fina lägenhet.

Mycket varmt i Spanien men inget skräckscenario här som 50 grader.  Så fruktansvärt varmt och hur klarar man sådan hetta.  Här har vi ganska svalt eftersom vi bor högt och det fläktar vid takterassen. Vi har också köpt takfläktar som fungerar bra.  Här kan jag sitta på balkongen på eftermiddagen men i Sverige när jag åkte iväg var det en omöjlighet.

Igår blev en intensiv dag då vi var uppe tidigt och städade och fixade på takterassen och sedan gick vi till en affär då vi behövde köpa en del möbler som fattas och bland annat ett bord samt balkongmöbler. Det vi har nu på balkongen är sådant de gamla ägarna lämnade kvar och ganska ruffigt.  Det blev en lång promenad till affären i 34 graders värme och en lång uppförsbacke. Puh… Jag bara stod vid fläkten inne i affären när vi kom fram och svetten rann. Inget att rekommendera att vara ute mitt på dagen i denna värme..

Vi hittade väldigt fina möbler som kändes helt rätt och vad roligt. Vi fick hem dem redan igår och idag ska det stora bordet monteras.  Balkongmöblerna behövdes inte monteras härligt nog och vi fick inviga dem till kvällsfikat igår. Bifogar en bild.

Känner att jag har gått ned i vikt sedan förra sommaren jag var här och vill hålla det även om det inte är lätt när det är semester.  Vi får se hur det går. Förra sommaren åt jag mycket vitt bröd till frukost och nu slopar jag brödet.  Blev några churros första frukosten men nu håller jag mig till nyttigare varianter. Äter väldigt mycket melon och det mår jag bra av. Melonen är fantastiskt god här i Spanien.

 

c5971417-beb0-47d1-bd90-6583dc2685f3.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 9 aug 2018 00:02

    Åh , vad härligt med semester och lägenheten i Spanien! Låter kul fixa iordning på balkongen. Ha en trevlig semester och ta det lugnt i värmen! Vad bra ni har fläktar  

  • 9 aug 2018 07:39
    Bella50

    Ser avskärmat och svalt ut. Ha det bäst nu heart

Logga in för att skriva en kommentar.