icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 maj 2015 11:10
1

Schack idag i Gallerian

 Idag är jag ledig då jag ska vara med i ett stort schackjippo och tillika tävling i Gallerian. Representanter från Näringslivet ska spela tillsammans med barn för att visa att schack är till för alla. Vacker tanke och det är också sant och gör schack så fascinerande.  Börjar känna mig lite lätt nervös men det ska bli roligt.

Efteråt är det middags tillsammans med massa höjdare från näringslivet. Sade till A att jag kände mig nervös för det men han sade så fint tll mig att du är också en höjdare.. Ska tänka på det .. :-)

Visste inte hur jag skulle klä mig men plötsligt blev valet enkelt. Naturligtvis en svart och vit klänning och schackörhängen till det. Då är jag redo för matchen..

Gillar

Kommentarer

  • 29 maj 2015 17:48
    Bella50

    Hoppas du kände dig mindre nervös när det väl startade. Kan riktigt se dig i din passande klädsel. Nu är gubben åter i hemmet och det känns gott.

    Ha en mysig kväll med din A. 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.