icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 september 2015 19:39
2

Sambotjock eller särbotjock

Imorse när jag studsade in i arbetsrummet och dansade efter vågens resultat tittade A på mig med uppgiven blick där han satt vid skrivbordet.  " Nå,hur mycket blev det.. ? " Han skakade på huvudet när han hörde det hela och tillade att han är en bruten och ruinerad man. Det får han gärna vara.. smiley Vi brukar nämligen skoja om att han ska sälja mig för ett antal kameler och nu blir det inte så många längre hihihi..

Jag är väldigt glad att jag har kommit dit jag är nu och siffran 67 var längesedan jag såg på vågen... Det är så roligt med A och mig eftersom vi inte har trillat i fälllan att äta  mer när vi blivit sambo. Snarare tvärtom. Vi planerar och äter nyttigt och lagar bra mat. När vi var särbo blev det snabbsmatskedjor, kanelbullar till frukost, en påse gott och blandat på vägen dit etc etc.. Känns så bra nu att vi är på rätt väg båda två. Mitt liv har för övrigt följt ett mönster.Jag går in i en relation som smal. Relationen krånglar, tar slut och jag bantar för att kunna träffa någon igen och mönstret fortsätter. Det är oftast ett dåligt tecken om man äter för mycket tillsammans och med A känner jag inte så sedan vi blivit sambo. Maten är inte allt precis det budskap som 16:8 ger till mig och ger mig lugn.

Veckan har varit intensiv men väl värt det. Nu kan jag koppla av och i helgen ska vi bara njuta av att vara hemma i lugn och ro. 

Gillar

Kommentarer

  • 12 sep 2015 01:01
    aregnisw

    Hahahaha inga kameler blev det du wink

  • 12 sep 2015 08:42
    Bella50

    Du är ju guld värd för A 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.