icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 augusti 2019 06:08
5

Sakta men säkert

Jag fortsätter mina vanliga rutiner när det gäller mat.  Känner verklgien på mina kläder och provade en klänning jag haft förra sommaren och nu fick jag knappt ned den över magen.  Jag har gått upp och det är fett som har satt sig och det är bara att inse att det tar tid.  

Imorse provade jag min prickiga kjol och som nu gick att svänga i midjan och kändes annorlunda.  Ett bra tecken och jag har gått ned till 71,2.  Går inte fort men känns bra.  

Nu är målet att vara tillbaka under 70 kg! 

Lustigt nog är jag inte " orolig" inför semesterns matvanor.  Vi åker till Spanien nu på lördag.  Morgonpromenaderna vid havet gjorde mig gott förra året och jag gick ned i vikt. Uteslöt det vita brödet helt och hållet då och ska fortsätta med det.  Kanske kan man köpa något fröknäckeliknande i affärerna och det kommer att bli mycket fisk och grönsaker. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 aug 2019 07:06
  Bella50

  Allt behöver inte gå fort , bara det håller , vilket är svårt nog.

  Visst är det skönt när kläderna sitter lösare....så du är på rätt väg. Grattis👏👏

   Numera klarar jag inte ens av underkläder som sitter för tajt 😬

  Då känner jag mig så tjock direkt. 

  Det jag lärt mig under MD-åren är hur min kropp funkar och att jag lätt samlar vätska...men tappar den extravikten snabbt om jag justerar mina intag. 

  Numera är det min livsstil som jag är helt trygg med.

  Jag är ingen fanatiker vad gäller motion eller målvikt heller...men däremot vill jag ha koll så jag aldrig mera hamnar där jag startade.

  Jag reggar inte maten dagligen nu på sommaren...det finns viktigare saker.

  Spanien låter underbart ....jag önskar dig/er en härlig vistelse där. 🥰👏😎🍷💐

   

   

  Senast uppdaterad 1 aug 2019 07:09

 • 1 aug 2019 07:12

  Tack och jag är jätteglad att jag är på rätt väg.  Jag samlade på mig mer hull helt enkelt under mina chokladperioder och när jag alltid hade fikabröd till kaffet.  Glad att jag kunde stoppa i tid och jag mår mycket bättre nu och känner mig lugnare. Det tar ju tid för mig då det inte bara är vätska som har samlat men jag ser det långsiktigt för att sedan hålla mina sunda vanor. 

  Du är ett föredöme och inspirerande!  Många kramar och ha en riktigt fin dag! 

 • 1 aug 2019 07:40

  Du är inne i dina rutiner igen så det kommer att gå bra! Ha en härlig semester! smiley

 • 1 aug 2019 10:44

  Hoppas du får en fin semester!

 • 1 aug 2019 12:52
  gasten

  Så skönt när det går åt rätt håll!

  Ha nu en riktigt skön semester i Spanien!

Logga in för att skriva en kommentar.