icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102812
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 augusti 2014 21:08
1

Så trött så trött men semestern hägrar..

Idag när jag kom till busshållplatsen efter jobbet i snålblåsten -  vilken scenförändring och det är bara att inse vilken härlig sommar vi har och haft - såg jag inte en enda människa och inte en enda buss. I vanliga fall väntar massor av människor och bussar susar förbi. Märklig känsla och jag kom att tänka på en bok jag läste när jag var liten. Palle ensam i världen. Jag glömmer den aldrig och det var en bilderbok. Först var den lilla killen glad att vara ensam och han rensade godisaffärerna. Sådant man drömmer om som barn. Sedan kom han på att det inte var så roligt att vara ensam och så är det ju.. En stark och minnesvärd bilderbok faktiskt.. 

Nåväl, bussen kom fast den var försenad och så mycket folk att jag knappt fick sittplats så jag behövde inte känna mig ensam i världen längre.. 

Nu ikväll är jag så otroligt trött. Mycket krav på jobbet inför semester och jag har jobbat hela sommaren och även haft flytt så visst har det tagit på krafterna även om jag är väldigt glad. 

Imorgon ska jag sluta lite tidigare och klippa mig. Nu blir det en väldigt tidig sänggång men vad skönt det ska bli. Funderar lite när jag läser en blogg här om min yrsel kan bero på att jag ätit mer socker på sista tiden. Intressant och jag minns hur bra jag mådde när jag körde LCHF helt ut. Värt att fundera på och godnatt mina vänner.. 

Gillar

Kommentarer

  • 12 augusti 2014 21:10
    utter

    Naw...ibland är barnböcker fantastiskt bra!

Logga in för att skriva en kommentar.