icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 februari 2016 21:38
7

Så otroligt trött och undrar varför

Jag har fått det bra på jobbet i och med ändrade arbetsuppgifter och ändå är jag så otroligt trött på kvällarna. Igår lade jag mig kl. 20.00 och sov hela natten men har ändå inte känt mig utvilad idag.

I måndags kväll skrev jag en artikel för en schacksida om schack och i tisdags var jag ute och åt med en väninna. Kanske behöver jag mer lugn och ro eller också är det att tar tid för kroppen att återhämta sig när man nästan varit utbränd.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och skönt att kunna göra det och slippa stressen på morgonen.

Ikväll var det spanska och vi har börjat på en ny bok och känns riktigt roligt. Vi skulle beskriva varandra och man kunde bland annat välja på kraftig och smal. En av deltagarna fick i uppgift att beskriva mig. Samma person jag berättat om tidigare som tyckte jag hade pipig röst. Jag tänkte att säger han bastante som kraftig heter så exploderar jag. Nåväl han hade den goda smaken att säga ordet för smal på spanska trevligt nog. Alltid rolig känsla när man vägt för mycket att uppfattas som smal och normalviktig.

Blev också glad när hon som undervisar gav mig en komplimang för min schal och tyckte jag hade så fin smak och frågade om jag gått någon kurs men jag sade att jag bara gillar att matcha och så är det ju.

Gillar

Kommentarer

 • 18 feb 2016 21:58

  Du har nog rätt LissaLo och jag ska nog försöka koppla av lite mer och börja med meditation igen.

 • 19 feb 2016 07:54
  chicha
  Jo, det tar tid att återhämta sig efter utbrändhet. Själv kallar jag mig stressallergisk allt sedan första omgången jag var där för 10-15 år sedan. Det innebär att jag lättare än andra känner stress. I de lägena måste jag bara stanna upp och ta det lugnt! Låter som att du också behöver det nu, du har ju gjort mycket på kvällarna. Skönt att du kan jobba hemma idag!
 • 19 feb 2016 08:05
  aregnisw

  Du måste vara rädd om dig själv Eleganz så du inte hamnar i utbrändhet igen du verkar så genomsnäll och kanske tar på dig för mycket ibland. Peppkram heart

 • 19 feb 2016 08:12
  paloma

  Om man nästan varit utbränd så brukar kortisolvärdet vara för högt, det är svårt att sova bort. Det är ett enkelt blodprov som kan visa om det är så, min yngsta dotter gjorde en stor utredning p.g.a. trötthet, viktuppgång, nedstämdhet, minnes och koncentrationssvårigheter. Hon hade väldigt höga nivåer som orsakade allt detta, hon är bättre nu men det räcker att hon stressar så kommer tröttheten tillbaka.

  Det är nog bra med meditation för att minska stressen.

 • 19 feb 2016 08:15
  Tita

  Ta det lungt Eleganz inget är mer värt än hälsan och tillfredställelse med dig själv och ditt liv. Tänk på det varje gång du lovar nåt ut över det vanliga?

  Kul med spanskan, jag har tagit en paus i vinter just på grund av att det blev för mycket av allt ett tag!

  Sköt om dig!👏👏👏

 • 19 feb 2016 08:40
  Bella50

  Jag kan bara instämma med föregående. Du funderar i rätt banor...så lyssna på tecknen och ta det på allvar.

  Var rädd om dig. Gott att du trivs på " nya" jobbet.

  kram ❤️

 • 19 feb 2016 08:49

  Tack allihopa för kloka och varma råd. Det är lätt att ta på sig för mycket och inte inse att man gör så mycket.Kvällarna är viktiga för att varva ned och få återhämtning.

  Jag ska tänka mig för och att jag jobbar hemma idag är ett steg i detta.

Logga in för att skriva en kommentar.