icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 november 2013 12:02
2

Så många bra program på radio

Lördag förmiddag och jag småpysslar hemma samtidigt som jag lyssnar på radio. Lyssnar ofta på Kropp och själ som verkligen har fantastiskt bra och tankeväckande program. Rubriken till det jag lyssnar på är ärlighet och hur ärlig ska man vara i livet. Otroligt intressant fråga och jag tror inte man ska vara ärlig jämt. Det måste finnas en balansgång. Jag är själv i en sådan situation just nu då jag ska träffa en väninna jag känt länge imorgon men bestämt mig för att ta upp en sak som hände för ett och halvt år sedan som jag inte tyckte om. Hon betedde sig inte så bra och jag bestämde mig då för att lägga det åt sidan vilket jag inser jag inte borde ha gjort. Det har påverkat vår vänskap och jag känner att jag inte är mig själv längre när vi träffas. Jag ska ta upp det imorgon och så får vi se vad som händer. Ibland måste saker bara upp till ytan helt enkelt. Ikväll blir det teater med A och ska bli trevligt. Stockholms improvisationsteater som jag aldrig varit på och inte vet vad det är. Spännande... Jag kommer äta en ordentlig lunch för vi ska inte äta innan eftersom han jobbar idag.

Kommentarer

  • 23 nov 2013 15:05
    Modigt av dig att ta det samtalet! Rapportera om hur det gick sen. :)
  • 23 nov 2013 15:08
    Tack och jag känner mig lite illa till mods måste jag erkänna men tycker det är viktigt att prata ut. Speciellt som en person som stod mig nära för en tid sedan bara avbröt kontakten utan ett ord till förklaring. Jag mår så dåligt av sådant och vill inte utsätta någon annan för det. Jag lovar att berätta..

Logga in för att skriva en kommentar.