icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 oktober 2013 21:13
2

Riktigt trött ikväll men en bra middag blev det

Riktigt trött ikväll efter en intensiv arbetsdag. Har ändå kunnat fixa till en bra middag och vad bra det känns. Stress kan lätt gör att man hamnar i fel spår annars. Hur många gånger har jag inte velat ha en god bulle när jag känt mig trött och sliten. Dock inte ikväll vilket känns som ett framsteg. Kvällens middag blev en chorizokorv, fetaoströra samt några spenatblad som jag fräste upp. Känns kul att det blev så gott med hemgjord fetaoströra. Min frukost imorgon blir fetaoströra med skinka samt paprika. Perfekt. Fick ett sms från min väninna när jag åkte till jobbet att hon skrivit fel och menade november istället för december och att så uppbokad var hon inte. Bra och hon må vara förlåten.. :-)

Kommentarer

  • 31 okt 2013 17:48
    Bra jobbat! Kan hålla med dig om att stressen är en stor bov till att det slinker ner en och annan onödig sak utan en enda tanke. Men ju bättre man blir på att äta bra mat så kan jag känna att stressen minskar, kan det vara så att det kan ha så stor effekt tro!
  • 31 okt 2013 19:38
    Jag tror faktiskt LCHF-kost har en lugnande inverkan och det är otroligt intressant när man börjar tänka så. Tack för uppmuntran och jag börjar känna att jag är på rätt väg när det gäller maten. Idag bjöds det på massa godis på jobbet och jag hade inga problem alls att låta bli.

Logga in för att skriva en kommentar.