icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 oktober 2015 06:49
4

Riktigt hungrig idag men det går bra

Igår var en intensiv dag då det var spanska på kvällen och jag var sugen på något när jag kom hem sent men tog min vanliga kopp te. Likaså är jag ovanligt hungrig nu på morgonkvisten men kör min vanliga kopp te. Jag har frukost under helgen att se fram emot. Det är verkligen fördelen med 16:8 att man kommer in i rutiner.

Idag ska jag ha min "nya " kjol jag hämtat hos skräddaren.Sitter åt så mycket att här går det inte att gå upp ett gram. Vilken förändring från att ha varit som ett stort skynke och vad roligt att få ändra åt rätt håll samt att kunna behålla kläder man tycker om.

Skönt att det är fredag och blir en intensiv dag med många möten och redovisning av saker jag inte hunnit med. Det får gå bra ändå och jag ska ge mig själv en kram då jag har jobbat bra och hårt denna vecka om ingen annan vill göra det. smiley

Gillar

Kommentarer

 • 16 okt 2015 06:53
  BirtheX

  Kram! wink

 • 16 okt 2015 06:57

  Tack och kram tillbaka! smiley

 • 16 okt 2015 08:08
  Tita

  Kramisar!!wink

 • 16 okt 2015 08:46
  Bella50

  Helt rätt inställning till jobbet. 🌹👍 Du har jobbat så mycket du hann med.

  Så enkelt är det

   

Logga in för att skriva en kommentar.