icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 augusti 2019 14:32
2

Resfeber igen

Dag för en liten avstickare här från vårt fina paradis och imorgon åker vi till Marocko och hälsar på A:s släktingar och vänner.  Jag har inte varit i Marocko sedan 2015. Då var jag inte van vid solen och blev även väldigt magsjuk samt inte van vid samhället överhuvudtaget.  Idag vet jag mer och förhoppningsvis går allt bra. 

Vi kommer faktiskt att flyga dit då de startat en ny fllyglinje med Ryan air direkt till Tetouan.  Det tar bara 50 minuter och vilklen skillnad mot att åka buss flera timmar härifrån och sedan båt och taxi.  Hemvägen tar vi dock den vägen men kommer att kännas lite lättare med bara en enda sådan resa. 

Resfeber igen då det är mycket att tänka på men vi är tillbaka här igen på fredag. 

Det lugna och avkopplande livet här fortsätter.  Jag blir mycket tröttare här på kvällen än hemma men det är en behaglig trötthet och jag sover väldigt bra.  Det är 33 grader här just nu och Marocko lär vara ännu varmare.  

 

Gillar

Kommentarer

  • 11 aug 2019 14:52
    Bella50

    Önskar er en fortsatt trevlig vistelse. Kraa..m 😍✌️

  • 11 aug 2019 16:24

    Ha så trevligt! 

Logga in för att skriva en kommentar.