icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096373
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 mars 2016 19:20
6

Resa till Milano

Vi har vunnit en resa till Milano på jobbet som bokades för oss en helg i maj.Låter helt fantastiskt eller hur men jag har faktiskt efter moget övervägande tackat nej.  Förvånar säkert många men jag känner att jag vill fokusera på annat i mitt liv just nu och helgerna är viktiga för mig. Dessutom skulle vi få betala maten själva. Jag klagar inte men med tanke på lägenhetsköpet behöver jag vara mer försiktig med ekonomin framöver.  Känner mig så tillfreds med att jag har lyssnat på mig själv och vad jag verkligen behöver samt  hoppas att mina kollegor som åker får en fantastisk resa.

Maten flyter på som på räls. När jag jobbar har jag inga problem utan det är när jag är ledig som det blir mer kaffebröd. Tror jag kommer att kunna hantera det framöver.Jag är glad att jag inte småäter något på förmiddag och eftermiddagar på jobbet. Äter heller inget när jag åker hem bussen och tänker på den påse med salta jordnötter jag hade med mig på bussresan hem förut. Skulle bara ta lite grand men det blev ganska mycket til sist. Känner mig lugn och trygg med min mathållning just nu. Tre mål mat om dagen fungerar utmärkt för min del.

Gillar

Kommentarer

 • 23 mars 2016 07:03

  Tack för råd Bella men mitt problem är snarare lite för mycket kaffebröd till helgen. Det blir mitt nästa steg att ta bort och sedan har jag bra rutiner.  Ska hitta något gott LCHF-aktigt jag kan ha när jag fikar för det betyder mycket för mig att ha det  när det är helg.

 • 22 mars 2016 19:27

  Vad bra att det funkar! Och bra att du fokuserar på dej!

 • 22 mars 2016 19:29
  paloma

  Jag hade nog också tackat nej, jag reser helst med familjen och i dessa tider med så mycket sprängningar och annat hade jag faktiskt inte vågat. 

  Vad skönt att maten funkar så bra för digsmiley

 • 22 mars 2016 19:33

  Tack, känns som jag har lite finjustering att hitta min väg på helgen så kommer jag att klara att hålla min vikt och må bra. Jag håller med dig, Paloma, jag vill hellre att A och jag reser tillsammans.

 • 22 mars 2016 23:09
  Bella50

  Härligt att du "landat" i en rutin som passar dig. Det är viktigt. Varför inte unna dig nåt litet till fika på helgen. Det blir ett slags 5:2 diet på ditt sätt ...och långsiktigt kan det gynna dig och vikten. 👍💐

 • 23 mars 2016 07:24
  Bella50

  Det är ju en bra rutin. Din koppkaka kanske blir perfekt. 🐔💐🐣👍

  Jag " unnar" mig lite jordgubbar med vispad grädde då och då. Supernöjd med det.

  Känns lyxigt att kunna äta det när jag vill.

Logga in för att skriva en kommentar.