icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 november 2016 07:20
6

Rensat i garderoben och ska prova Sellpy

I söndags var det en intensiv dag för mig då jag både jobbade samt rensade min garderob ordentligt. Har tänkt så länge att jag har så mycket jag aldrig använder. ( Alla dessa felköp!)  Jag tycker det är ju väldigt roligt med kläder och att matcha och nu ska jag bara ha kvar sådant jag använder. Det blev två fulla säckar som jag ska sälja genom Sellpy. Ett intressant företag som säljer åt andra och man delar på vinsten. De kom igårkväll och hämtade säckarna och det ska bli intressant att se hur detta förlöper. Tror man mår så mycket bättre mentalt när man får rensa.

Jobbade hårt i måndags då vi hade årsbokslut och vad trött jag var på kvällen. Orkade inte ens se min älsklingsserie på Netflix och då är det illa. :-)  Jag har fortfarande inte kommit i min kjol och det går långsamt men jag får ha tålamod. Det man kan säga är att det känns som jag har lättare att hantera stress och äter mina tre mål mat om dagen så framsteg finns.

Gillar

Kommentarer

 • 2 nov 2016 07:28
  Bella50

  Spännande med kläderna...och varför inte ?

  Du har ju en utsökt smak dessutom. 👏👏

  Jag behöver också rensa bort en del...man liksom "lättar" själv samtidigt , på många olika plan.

   Lycka till 👍

  Senast uppdaterad 2 nov 2016 07:53

 • 2 nov 2016 07:52

  Intressant, det företaget har jag inte hört talas om. Pepp, pepp! 

 • 2 nov 2016 09:05
  marre64

  Skönt att få rensa ur garderoben. Och kan någon annan få glädje av kläderna så är det ju toppen.

  Jag gjorde en stor rensning i min garderob för någon vecka sedan. Fick ihop 2 stora kartonger med kläder, sedan har jag massor med jackor som är förstora också men de har jag hängt uppe på vinden. Kanske skulle ta och testa sellpy också, eller finns det bara i Stockholm?

 • 2 nov 2016 11:11

  Ja ett smidigt sätt sälja på om man bor i storstaden, ja fungerar med på landet då man kan lämna till Senker, vi provade i Stockholm skickade ett par nya skinnjackor aldrig använda och lite mer grejor skinnjackorna var ny pris 2,5 tkr på och några nya byxor i fel modell som låg, sådant som blivit kvar när jag sålde kläder. Såg samma skinnjackor begagnade på Myrorna i Skärholmen där tog man 500 kr styck för lit slitna jackor är visserligen då de är snyggast.

   

  Så minna kläder går i fortsättning till Centrumkyrkans sekundhand. Eller till vår vänner som är flyktingar men dom är inte så storvuxna,

   

 • 4 nov 2016 18:55
  chicha

  Jo, rensa garderoben måste man göra ibland! Jag rensar alltid lite vår o höst då jag byter garderobsinnehållet från/till sommar/vinterkläder. Får inte plats med båda säsongerna.😏

  Ibland rensar jag bort helt fungerande/passande kläder men vet inte riktigt vart jag ska skänka dem. Ibland till en kompis o ibland till någon välgörenhetsorganisation om jag kommer iväg.

 • 9 nov 2016 20:14

  Härligt att rensa ut, vilket behövs för att ge plats för en nytt :) Fick ett ryck och började i helgen i mitt klädskåp, det blev några kassar.

  Ska ta tag i resterande garderober och förvaringsutrymmen så småningom, även där behövs det rensas ut.

   

Logga in för att skriva en kommentar.