icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 februari 2015 08:13
2

Redan onsdag

Tiden har rusat iväg och söndagen tog på mina krafter. Hade haft så mycket problem med miin nya dator och kände mig svag så hade jag inte lovat min kollega att hälsa på hennne på sjukhuset hade jag stanna hemma. Jag gjorde också ett ganska mediokert resultat på schackturneringen men ändå kul att spela. Dock det vanliga problemet i schacksammanhang att ingen lunch. Inte ens en paus! Jag kommer aldrig att spela sådana turneringar igen. Levde på några hårdkokta ägg och en bulle hela dagen och det är sådant jag vill undvika och inte mår bra av.

Hälsade på min kollega och hon blev glad och jag är glad jag gjorde det. Man mår bra att vara snäll, precis som Stefan Zweig skriver i sin bok Konsten att vara snäll som är riktigt bra.

Datorproblemen har fortsatt och vad jag kämpat. Fick ingen ordning och vi var på Elgiganten i måndags kväll. En trevlig kille hjälpte mig. Han frågade om jag ville göra ett återköp och jag sade spontant nej.  Undrar varför egentligen för igår kände jag bara att självklart ska jag göra det, Vi åkte tillbaka och fixade det hela. Jag ville köpa en ny dator direkt men A hindrade mig klokt nog. Nu har jag funderat lite och vet vad jag ska köpa och som känns passar till mina behov. Så skönt att lägga detta bakom sig.

A satte upp vår gamla teve på väggen i sovrummet igår. Verkar så enkelt men han höll på hela sin lediga dag och var helt slut. Jag bäddeade med rena lakan och vilken härlig känsla att somna.

Idag jobbar jag hemma och känns som jag klarar stressen bättre när jag gör det två dagar i veckan. Klokt nog lagade jag mat igår kväll så aubergine och köttfärs ska ätas till lunch.

Gillar

Kommentarer

 • 11 feb 2015 09:32

  Fint av dig att hälsa på kollegan! :-)

 • 11 feb 2015 08:54
  Tita

  Pepp på dig!yes

  bra att du tänkte till med datorn, ibland vill man mer än vad som är klokt. Då är det bra att vänta lite.

   

Logga in för att skriva en kommentar.