icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1006499
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 oktober 2015 06:28
9

Rappport från vågen

Jag har inte vägt mig sedan jag kom hem från  Marocko i början på september. Har velat haft mina kläder som måttstock men nu i morse kände jag att det var dags. Mitt mål är inte att gå ned så mycket till utan att hålla vikten och jag känner mig smal. Det var med darrande ben jag ställde mig på vågen och detta ögonblick innan siffrorna stabiliserar sig. Livrädd att hamna över 70 kg igen men jag hade bara gått upp fyra hg från min senaste vikt på 67,9. Underbart och det visar att jag kan hålla vikten. Tycker det är bra gjort om jag får ge mig själv en eloge. Jag räknar inte kalorier, lyssnar på min egen hunger och rättar maten därefter. Strikt i veckorna med 16:8 men " slår mig loss" lite på helgerna.  Min livsstill verkar fungera och jag vill aldrig mer tillbaka dit jag var förut! Har gått ned tio kilo totalt och jag är väldigt nöjd. Lite mer motion i mitt liv så blir allt perfekt och även att min axel ska bli bra så småningom.

Gillar

Kommentarer

 • 27 okt 2015 06:30
  FrkM

  Vad härligt att du håller din vikt. Det måste kännas superskönt att ha hittat en modell som passar dig. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 27 okt 2015 06:36

  Tack och helt fantastist. Att hålla vikten är också en del av den nya livsstilen och nu känns det verkligen som jag är på rätt väg.

 • 27 okt 2015 06:42
  aregnisw

  Låter ju underbart att du verkligen hittat din livsstil då kan du ju ha dina helger med lite avsteg också. yes

 • 27 okt 2015 06:45

  Verkligen aregnisw och det var därför jag vägde mig för jag var tvungen att veta om det fungerar med mina avsteg på helgerna. Nu är jag ännu mer motiverad för 16:8 ! smiley

 • 27 okt 2015 09:07
  paloma

  Så skönt att du kan lita på ditt sätt att äta, det blir så mycket enklare dåsmiley

 • 27 okt 2015 10:25
  Bella50

  Varmt grattis 👏🏆👍

  Du vet att jag hejar på dig och prisar 16:8.... som fungerar på mig med.👍

  framgångståget tuffar på och vi sitter lugnt kvar i det säte vi båda valt 🌹👍

   

 • 27 okt 2015 11:20

  Härligt! Vad skönt att du hittat en livsstil som fungerar och känns rätt.! Grattis!!

 • 27 okt 2015 11:21
  BirtheX

  Här står jag med min hunger och tänker på Eleganz, Bella50, Ebbesmor m fl som klarar av det där med 16:8 så fint och behåller vikt, alternativt rasar i vikt . Om 35 minuner så inträder mitt ätfönster!  Kan ni så kan jag! wink

 • 27 okt 2015 21:14

  Tack allihopa och känns så fantastiskt att mitt koncept håller och jag har hittat rätt.

Logga in för att skriva en kommentar.