icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 februari 2018 08:16
6

Rädd att väga mig

Har varit en intensiv vecka eftersom det var månadsslut och idag känner jag mig riktigt trött.Ska försöka sluta lite tidigare idag. Jag skriver försöka men borde ändra till ska helt enkelt.. Fredagar brukar vara lite lugnare. 

Kände mig trött men var iväg till dansen igår på Friskis och det var en härlig känsla. Så glad att jag har kommit igång. Kan inte säga det nog gånger för jag hade verkligen svårt att starta om med min motion. 

Stackars  A kunde inte sova riktigt inatt och jag vaknade själv vid fyra men kunde somna om.  Drömde obehagliga drömmar om både vägning och att jag inte hittade min dator på jobbet. Det är nervöst att väga sig och det ju ett besked om man gör " rätt" eller " fel".  Jag åt chokladmoussé LCHF förra helgen och cappucino under veckan  annars har jag ätit strikt och bra men jag tänkte om vågen visar att jag har gått upp får jag ändra på detta. 

Det var bara att ta sats och ställa sig på vågen och den visade 73,1 vilket är en nedgång på 1,7 på två veckor. Känns bra! Jag provade också en skjorta igår som har putat så precis där man knäpper den över magen men nu hängde den på ett helt annat sätt. En viktig sak är också att jag känner mig gladare och inte lika rastlös av min nya kost.  

Nu forstätter jag resan veckan som kommer och jag ska prova lite nya recept. Idag blir det blomkålsröra. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 feb 2018 08:29

  Nu verkar du ha hittat det som fungerar. Heja, heja yes

  Se också till att komma hem tidigare. Jag antar att du har en del flexplus att ta av?

 • 2 feb 2018 10:32
  aregnisw

  Härligt att höra grattis yes

 • 2 feb 2018 11:31
  liliten

  Grattis yes

 • 2 feb 2018 11:46

  Vilket fint resultat på vågen och härligt att det syns och känns bra  för dig också !

  Jag ska testa blomkålsris med fetaost , rödlök och små vildtomater idag

  Trevlig helg

 • 2 feb 2018 23:00
  Bella50

  Varmt grattis...jag försöker oxå strama upp mina intag.

  Nu är vi på paralella resor ,du och jag. Pepp till oss ✌️😄

 • 5 feb 2018 07:07

  Tack allihopa! Hoppas maten blev god 8veckor. 

Logga in för att skriva en kommentar.