icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1095576
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 augusti 2014 21:39
6

Provade min beställda baddräkt ikväll

.. och riktigt spännande ögonblick. Satt trångt men ändå bra och fin baddräkt i form av en klänning och i blå färg. Känns verkligen bra att detta är ordnat inför min kommande semester. Sist jag badade.. ja håll i er alla för ni kommer att skrika.. var 1986 och sedan har jag aldrig simmat. Nu är det dags igen och varför inte prova. 

Min dag har varit bra förutom att jag lider mycket av att jag är yr i huvudet och har fått veta att jag har lågt blodtryck. Lite jobbigt faktiskt och jag tror det påverkar att jag är trött efter att ha jobbat hela sommaren. 

Nu kryper jag i säng och ser på en film innan jag somnar och samlar krafter inför nya arbetsdagen. 

Gillar

Kommentarer

 • 11 augusti 2014 21:47
  utter

  Åh, det var länge sen! Hoppas att du får en underbar badupplevelse i din nya baddräkt! :-)

 • 11 augusti 2014 21:52

  Ja helt otroligt längesedan.. Jag ska bada i Medelhavet och det blir nog speciellt..  Tack Utter.. :-) 

   

 • 12 augusti 2014 06:10

  Tack Sessa och jag tycker det är kul att det finns badklänningar. 

 • 12 augusti 2014 10:07
  mosel

  Vad häftigt med en badklänning! Det tror jag aldrig jag sett. Låter så fint! Men oj, vad länge sen du badade! Jag har inte badat utomlands på 4 år och det är ca 6-7 år sen jag badade i Sverige sist tror jag och jag tycker det känns jättelänge sen. Inte har jag badat i år heller. Har inte haft någon riktig semester och där jag bor finns inga sjöar/hav. Vad härligt det låter med medelhavet, vart ska ni åka? Vad tråkigt att du har lågt blodtryck och känner dig yr, hoppas det går över snart.

 • 12 augusti 2014 19:49

  Tack Mosel och jag tror min yrsel kommer att lägga sig när jag får ha semester och vila. Visst är det kul med badklänning och jag visste inte heller att det fanns. Nästan så man får lust att ha ett halsband till när man badar. hihi. Jag har varit lite rädd för vatten i mitt liv och jag hoppas det kommer att kännas bra nu när jag simmar men jag tar det lugnt och känner efter. Vi ska åka till Marocko för A har en lägenhet där som ligger vid havet. Känns som en dröm just nu och ska bli så härligt verkligen. 

 • 13 augusti 2014 09:35
  mosel

  Hihi, ja halsband till badklänningen det låter toppen, haha :) Jaså, du har varit rädd för vatten, hoppas det gått över nu. Ta det lugnt bara så ska du se det går bra. Vad härligt att resa till Medelhavet och kul att A har egen lägenhet i Marocko, låter spännande :)

Logga in för att skriva en kommentar.