icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074595
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 April 2015 20:15
4

Projekt vårhatt piggar upp

 LCHF fungerar bra för mig och jag känner mig lugn och behaglig.  Nu har vi precis ätit auberginegratäng till kvällsmat och igår överraskade jag A med räksmörgås. Jag åt själv också en hoppade över brödet och det gick utmärkt.

Igår innan  jag somnade såg jag en stund på teve i vardagsrummet och jag tänkte att vad bra det är att vi har gjort det till en ätfri zon.  Egentligen har vi gjort det för att vi är rädda om vår nya soffa men det har fått det goda med sig att min hjärna är inte inställd på mat när jag sitter där. Räcker så bra att koncentrera sig på filmen.

Idag var jag i hattaffären och provade min nya vårhatt.Den är nästan klar och det ska till en liten hattprydnad och jag har tänkt en mycket diskret blomma.Tycker så mycket om den blåa färgen .Tror jag kommer att tycka om att ha den på mig. Visar en bild hur den ser ut och den är som sagt nästan färdig.

Gillar

Kommentarer

 • 29 Apr 2015 20:38
  Tita

  Vad fin du är i den färgen och modeller klär dig bra. Pepp på dig!laugh

 • 29 Apr 2015 20:54

  Tack Myskatt och Tita. Hon som gjorde hatten blev själv så förtjust i den blå färgen att hon har beställt mer av den. Känns som en riktigt vår och sommarfärg.

 • 29 Apr 2015 21:41

  Tack LissaLo !

 • 29 Apr 2015 22:14
  utter

  Riktigt fina båda två! :-D

Logga in för att skriva en kommentar.