icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 november 2013 21:23
8

Projekt Ordning fortsätter

Två mycket intensiva arbetsdagar eftersom det närmar sig månadsslut.. Puh och ska bli skönt nästa vecka när allt har lugnat ned sig. Igår åt jag väldigt god middag när jag kom hem. Köttfärsbiff med tomatsallad och avocado och ikväll ska jag äta en bit lax med färsk sparris. Eftersom jag inte äter potatis tycker jag sparris eller champinjoner fungerar bra istället för man behöver något att tugga på. Lite sen middag så jag platsar definitivt inte i något ätfönster.. Projekt ordning fortsätter som sagt och nu ska ett förråd i min lägenhet göras om till ordentlig klädkammare med hyllor och klädstång. Ska bli härligt att få ordning och kunna ha bra överblick över mina kläder. Tycker det är kul att tänka ut vad jag ska ha på mig men ibland har jag svårt att hitta det jag letar efter för jag inte har bra förvaringsuttrymmen och det är irriterande. En snickare kommer till mig imorgon bitti för att sätta upp klädstången och även forsla bort en garderob som bara tar onödig plats och yta som det är just nu i förrådet. Jag har faktiskt haft otur med hantverkare och råkat ut för plumpa sexuella anspelningar vilket inte känns så roligt. Jag har inte bett om något sådant på något sätt och det känns nästan som ett övergrepp. Speciellt en som började prata om sina sjukdomar och prostataproblem. När det sistnämnda kom på tal tänkte jag bara hjälp och mycket riktigt.. Han nämnde detta att " Förut pekade den upp och nu är det bara ned. " Så otroligt obehagligt och jobbigt. Jag lyckades släta över det hela med att säga att du har säkert fått fina barn och han sken upp och bytte samtalsämne. Sådana saker vill jag inte vara med om. Nu har jag valt en pensionär från firman Veterankraft och det är ingen garanti men jag hoppas allt kan gå bra utan sådana samtal och anspelningar. Vi får se hur det går och jag hoppas jag har en fin klädstång uppsatt imorgon och på kvällen åker jag och A till Ikea för att köpa hyllor och alltid roligt att strosa runt på Ikea och få lite idéer.

Kommentarer

 • 29 nov 2013 19:42
  Tack så mycket för uppmuntrande ord , både om att säga ifrån och mitt ordningsprojekt.. :-)
 • 27 nov 2013 16:28
  Pinglann
  Hoppas det går bra med hantverkaren, det är nog lättare att säga ifrån och visa vad som gäller om man är förberedd, men ofta blir det som du skrev - man blir paff och förvånad och kommer sig inte för att säga det man kanske borde och vill. Men nu har du ett annat läge. Lycka till.
 • 27 nov 2013 10:32
  Hjärta
  Fy vad obehagligt med dina hantverkare. Hoppas det blir bättre denna gången Eleganz! Lycka till!
 • 27 nov 2013 08:38
  Pinglann
  Roligt att följa ditt ordningsprojekt och höra hur det går framåt. Får mig att fundera över om det går att göra något åt min kattvind, där kläderna trängs. Jag bor i ett gammalt hus på landet med en ganska opraktisk fördelning av ytorna - en utmaning.
 • 26 nov 2013 21:38
  Donnina
  Fy sjutton vilka vidriga hantverkare du råkat ut för! Hoppas du har bättre tur med pensionären från Veterankraft och att din klädkammare blir fin!
 • 26 nov 2013 21:43
  Ja sådant är inte acceptabelt och händer det igen ska jag säga ifrån ordentligt. Ibland blir man bara så paff och häpen över människors beteende. Tack och jag hoppas också det. Ska bli så kul att ordna och fixa.. :-)
 • 26 nov 2013 21:46
  Ja, säg ifrån nästa gång! Snuskiga gubbjävlar ska inte få hållas. ;)
 • 26 nov 2013 21:58
  Här ska sägas ifrån och håller med. Man är så utsatt som ensam kvinna vilket man inte borde vara.

Logga in för att skriva en kommentar.