icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 december 2019 20:03
1

Plötsligt finns insikten där och beslutet fattat

Jag har funderat mycket senaste dagarna på vad sockret ställer till med och hur dåligt man kan må av sockerkonsumtionen. Speciellt nu till julen när det fullkomligen vräks ut sötsaker och choklad.  Bara att ta sig till en kassa känns som att korsa en godisutställning.  

Jag har inte ätit lösgodis på fem år och det efter att jag skrev ett blogginlägg här som hette Adjö godis.  Kändes bra att dokumentera och jag har aldrig ätit en godisbit efter det.  

Nu är det dags att göra samma sak med choklad och övrigt socker. Känner att det kommer att gå bra. Tänker också på att jag har varit väldigt trött senaste tiden och kanske kommer jag att bli piggare när jag ändrar kosten.  Känns som ett bra  " drag" inför min kommande schackturnering. 

Nu är det söndag kväll och vad fort helgen går.  Har varit så skönt att få vara hemma i lugn och ro.  Jag var uppe tidit imorse och tvättade i tvättstugan och sedan fixat med lite av varje.  Till lunch åt vi en LCHF köttfärspaj med kesotäcke och till middag lagade A räkor med vitlök och persilja.  Skönt att få tid att umgås tillsammans. 

Gillar

Kommentarer

  • 9 dec 2019 08:15
    Bella50

    Håller båda tummarna för er nya livsstil 😍

    Inget ont som inte har nåt gott med sig...👏👏

    Senast uppdaterad 9 dec 2019 08:16

Logga in för att skriva en kommentar.