icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074553
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 April 2015 20:55
3

Planeringen misslyckades men nöjd ändå

 Jag har skakat av mig den obehagliga incidenten med den otrevliga schackspelaren.Det är bra och som terapi att skriva om sådana saker.Tänker ofta på Strindbergs bevingade uttryck. " Vi ses i min nästa bok."  Det gillar jag.

Hann inte ordna något att äta innan jag åkte till spanskan så det fick bli nötter. Till fikat bjöds det på frukt och jag tog några mandariner fast jag inte brukar äta sådant. Får vara hänt för idag.

Spanskalektionen  var jobbig men rollspelet i fruktaffären riktigt roligt. Vad vi skrattade och vi konstaterade att vi nog skulle gå i konkurs i vår fruktaffär.  Så härligt med denna avslappnade trevliga grupp och vi börjar faktiskt lära oss mycket.

Nöjd med min dag matmässigt och jag är på rätt väg. Nu blir det te med lite mortadella och ost. Ska variera mig mer så småningom och till helgen får jag tid att planera. A blev glatt överraskad att chokladmoussé med jordgubbar väntade på honom när han kom hem från jobbet igår.

Gillar

Kommentarer

 • 23 Apr 2015 21:21
  Tita

  Spanskan är svår men det är roligt att lära sig! Vi har tagit sommar paus, håller ni på länge än?

  Pepplaugh

 • 24 Apr 2015 08:08
  Du har en härlig och avslappnad attityd, det gillar jag :) ha en trevlig fredag!
 • 24 Apr 2015 18:56

  Tita, så kul att du också håller på med spanska.Vi kämpar.. :-) Har en gång kvar och sedan ska vi träffas en extra gång ochgå ut och äta allihopa trevligt nog.

   

Logga in för att skriva en kommentar.