icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 september 2014 21:38
1

Planering motverkar okynnesätande

Ganska nyligen hemkommen efter en jobbig och stressig arbetsdag. Inser verkligen hur mycket stress påverkar mitt liv och mitt ätande. Socker är vansinnigt men varför kommer längtan efer socker, någon typ av tröst. kanske..

Jag gjorde helt rätt som köpte en sallad och åt innan spanskakursen. Åt inte hela utan resten när jag kom hem men kopp te. Vilken känsla att komma in i stugvärmen.. Känner fortfarande som nybiliven sambo att det är så roligt att komma till ett hem där någon är hemma.

Mycket nöjd med min mathållning idag. Imorgon ska jag väga mig. Blir säkert en chock att se var jag hamnat men lika bra att få  veta. Jag ska gå ned de kilo jag behöver.

Gillar

Kommentarer

  • 30 sep 2014 21:45

    Tack Lissalo och man mår bra av det även om det kommer att kännas i början. Har bara hållit på i två dagar men oj vad motiverad jag känner mig.

Logga in för att skriva en kommentar.