icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097184
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 november 2015 06:27
4

Paus från16:8

Jag var lite spänd igår att komma tillbaka till jobbet men det gick bra. Iväg för mig själv några gånger och andas djupa andetag och det hjälpte samt att bra möte med chef och några kollegor. Nu känner jag att jag har lättare att be om hjälp och se klarare på min situation. 

Inser att jag har en vilja att vara till lags som gör det svårare för mig att säja nej och det gäller även privat. Minns orden när jag var liten att din vilja sitter i en trädtopp och ett vanligt uttryck på den tiden. Det gör den defintivit inte och lika befängt som detta man skrämde barn med att ett träd växte ut ur munnen om man åt kärnor. Jag skojar inte men jag var allvarligt rädd för detta när jag var liten och såg skräckbilder framför mig med ett stort träd som över hela mitt ansikte..

Jag gör en paus nu frå 16:8 då periodisk fasta är trots allt en påfrestning för kroppen och är skör just nu då jag är lite på gränsen till att bli utbränd. Jag får dock vara försiktig och kommer ha min prickiga kjol som riktmärke och den får helt enkelt inte börja strama.

Apropå roliga saker som jag skrev om i mitt förra inlägg har jag beställt en rolig sak som kommer idag. En rengöringsborste för ansiktet. Helt onödigt och A skulle tro att jag var tokig om han visste det men jag ska lyxa till det lite. Ska vara jätteskön och jag ska hämta den ikväll.

Gillar

Kommentarer

 • 10 november 2015 06:54
  aregnisw

  Oj det verkar inte speciellt bra när man får såna historier berättade för sig när man är barn är man ju så lättpåverkad och tror allt är sanning. Man ska aldrig skrämma barn för tänk vad det sätter sina spår du. Hoppas föräldrar av idag inte gör så men det har dom nog inte tid med wink hoppas man.

  Du gör helt rätt i att göra uppehåll från 16:8 för jag som är stresskänslig blev avrådd och du verkar ju vara stresskänslig du med och mycket skör så det kan omöjligt ge dig något lugn just nu och sanning o säga så tror jag inte du går upp för att du slutar med 16:8 håll dig till bra frukost. lunch o middag och inga mellanmål eller några sötsaker i helgen så kommer det nog bli lika med noll om du förstår hur jag menar. Lycka till nu smiley

 • 10 november 2015 06:58

  Ta hand om dig och hoppas du får en bra arbetsdag!

 • 10 november 2015 07:11
  Bella50

  Krya-på-dig-kramar ❤️❤️❤️

 • 10 november 2015 08:47
  Tita

  Hoppas att du får en bra vecka på jobbet och en lyxig behandling med "mirakelborsten" hemma i lugn o ro!

Logga in för att skriva en kommentar.