icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 augusti 2015 21:21
4

Packat " vetenskapligt " ikväll med mycket omsorg

Haft en mycket trevlig dag med mina goda vänner och gjorde repris på laxgratängen jag fick av snälla Bella här. Den gjorde återigen succée och vad roligt samt jag har lovat skicka recept. Receptet sprider sig som en löpeld..smiley

Jag har ägnat kvällen åt att göra en lista vad jag ska ta med på onsdag när jag åker.Förra året hade jag så mycket fel kläder med mig och en del för tjocka för sommarvärmen där. Nu har jag packat åtta sommarklänningar jag ska matcha med olika accessoirer. Jag tycker sådant är roligt. Jag var på kurs en gång i Bucharest och jag vet att en av deltagarna spontant utbrast när hon såg min lilla resväska att hur kan du alltid vara så välklädd med så liten väska. Den komplimangen gjorde mig glad.

Jag packar bara ned nya klänningar utom en blå som jag trivs bra i och är tunn och sommaraktig. Känns riktigt lyxigt. Nu får vi hoppas min väska inte kommer bort orosmaja som jag är men jag ska tänka positivt att allt ska gå bra under resan. 

Gillar

Kommentarer

 • 17 aug 2015 07:16
  aregnisw

  Hoppas du får det jättetrevligt och allt kommer säkert gå bra har du lust när du får tid tala om var man kan hitta Bellas laxgratäng smiley

 • 17 aug 2015 08:37
  Tita

  Ha en riktigt trevlig resa och njuuuut av sol o värmeyes Glöm inte att träna på spanskan!laugh

 • 17 aug 2015 08:51
  Bella50

  Vad kul med receptet.....som jag ,från början , fått i ett annat LCHF-forum....så hela äran ska jag inte ta åt mig.😬

  Jag har skickat det vidare till en av dina läsare ovan ,  nu imorse Eleganz 👏👏

  Hur trevligt som helst att packa en väska för resan. Jag är lite "velig" och packar / packar upp....alltid för mycket...ifall att ....o.s.v.

  Har man bra kombinationer så blir det extra många outfits , av färre plagg i lätta bra material.

  Nästa vecka blir det min tur 🌹👍

  Då blir jag pensionär och ska bo på ett skånskt gästgiveri med helpension i två nätter.

  Då kommer jag "unna mig"  av det som bjuds.....med så kloka val jag kan.

  Frukost blir det säkert de dagarna. Utan brödet....hoppas jag 😬

   

   

 • 17 aug 2015 20:02

  Tack allihop och av vad härligt det låter med gästgiveri Bella och perfekt att du skickade receptet vidare eftersom det är så gott.

  Tita,spanska böckerna  står med på packningslistan och jag fick precis en fras skickad av A hur man hittar bussen till Alceiras.Nu börjar träningen helt live och hjälp men samtidigt spännande.. 

Logga in för att skriva en kommentar.