icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 november 2013 13:12
5

Packar för kryssning..

Snart reser jag utomlands som jag sade på jobbet igår.. Nåväl, det är bara till Åbo i Finland men skönt ska det bli med miljöombyte. Tycker det är ett bra koncept att åka på kvällen och äta en god middag och komma hem kvällen därpå. Ska bli skönt för både A och mig. Tar det lite lugnt här hemma och kopplar av. Såg på morgonteve imorse att författaren till Femtio nyanser blir intervjuad imorgon. Jag fick boken i present och sällan har jag läst något så dåligt och helt obegripligt att man kan bli rik på sådant. Ett lite spektakulärt ämne i form av en allersbok och språket är dåligt. Jag kunde inte läsa klart men böckerna har blivit succé världen över.. Så kan det vara ibland. Jag tänker njuta av mat på kryssningen och äta gott ikväll och det är lätt att välja LCHFsaker från buffén. Lax är ju t.ex hur gott som helst. Just nu äter jag en improviserad lunch i form av gorgonzolagratinerad sparris och en bit skinka. Efter det kaffe och en liten bit mörk choklad och jag kommer att klara mig till ikväll.

Kommentarer

 • 9 nov 2013 15:24
  Pinglann
  Önskar också dig en trevlig resa i lugnt väder med god mat, dryck och sällskap!
 • 9 nov 2013 16:31
  gittan52
  Hoppas du får en bra resa! Håller med dig om boken/böckerna. Jag började läsa den första men gav upp relativt fort. Inget i min smak.
 • 9 nov 2013 19:09
  Rogann
  Ha en trevlig resa
 • 9 nov 2013 19:41
  mita0822
  Låter som en trevlig tripp, lagom en helg. Ha en trevlig tur :-)
 • 10 nov 2013 08:22
  Tita
  Ha en trevlig resa!

Logga in för att skriva en kommentar.