icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073780
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 September 2013 06:31
2

På väg från sockerfällan

Inne på fjärde veckan och vad bra det känns. På kort tid har jag ändrat mitt ätbeteende och märkte det speciellt under helgens schackturnering. När man tävlar är det lätt att en bulle eller chokladkaka slinker ned och så var det förra året i samma turnering. Minns att jag då när vi väntade på bussen hem från Västerås station slentrianmässigt köpte en påse Gott och blandat samt en chokladkaka i Pressbyrån. Nu blev det inget sådant utan en kopp kaffe och jag åt en av mina bars till det. Känns helt rätt. Resan fortsätter .. Imorgon är det fastedag vilket gör att jag är extra glad över min frukost och att jag kan äta lunch idag. Önskar alla en fin start på veckan.

Kommentarer

  • 30 Sep 2013 06:50
    Vad roligt att det känns bra. Ha en bra start på din vecka med :-)
  • 30 Sep 2013 07:16
    Ja det är så skönt att hitta vanor man mår bra av och kul att kunna äta dessa goda bars då och då. Tack så mycket och hoppas det går bra för dig. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.