icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 januari 2016 07:16
8

På spåret

Jag sov lite dåligt natten till torsdagen men det är ju naturligt med tanke på att börja jobba igen efter lång ledighet. Kändes riktigt bra att komma till jobbet igår. Rätt som Tita skriver att man mår bra av rutiner. Lätt att känna sig lite vilsen annars. Stor skillnad nu också när jag är utvilad med tanke på hur trött jag var innan ledigheten.

Fastade igår och känns underbart att vara på gång igen. Inte alls så svårt som jag trodde att inte äta något på kvällen. Känns jättebra och nu ska jag köra 16:8 fyra dagar i veckan och se vad som händer framöver.

Jag motionerade igår på morgonen innan jobbet och kändes riktigt bra att börja dagen så. Kör onlineträning via SATS. Nu körde jag samma pass i morse igen och målet är att hålla i detta och fortsätta på detta sätt. Ska bli intressant att se vad 20 minuter om dagen kan åstadkomma för jag har verkligen känt mig stel i kroppen på sista tiden.

Idag fredag och en liten lätt mjukstart på veckan..

Gillar

Kommentarer

 • 8 jan 2016 07:39

  Jag har hört talas om onlineträningen, vad kör du för pass?
  Att börja dagen med träning är ett bra sätt också att få ner stressen och få mer energi till resten av dagen.
   

 • 8 jan 2016 08:09
  Bella50

  Vad duktigt och smart att träna online....yes

  Välkommen ombord min reskamrat. smiley

 • 8 jan 2016 08:14
  marre64

  Online träning? Vad är det? Det kanske hade varit något för mig i går när jag inte kom in i bilen och kunde åka och träna yes

  Jag brukar träna innan jobbet. Man vaknar ordentlig och så har man ju redan gjort passet. Efter jobbet är jag segare och kan hitta på 1000 anledningar till att inte träna wink

 • 8 jan 2016 08:31
  FrkM

  Härligt! Skönt att komma igång med träning och matrutiner :)
  Bra jobbat!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 8 jan 2016 09:45
  Tita

  Nu känner jag igen dig ELEGANZ 😀positiva och energiska du som tar tag i saker och gör.... Roligt att du är igång👍

  Pepp på dig👏👏

 • 8 jan 2016 20:59

  Tack allihopa för kommentarer och speceilt tack till dig Tita för fin kommentar och jag blir glad att du ser mig sådan. Har haft en liten nedåtgående spiral men det går att förändra och nu åker jag vidare på resan med min fina reskamrat Bella..

  Onlineträningen är riktigt bra och man måste vara medlem på SATS och hittar den på deras hemsida. Imorse körde jag ett Body pass på 21 minuter. Smart uppdelat i uppvärmning, kondition och styrka. Riktigt bra och man får upp pulsen och en bra start på dagen. Vill verkligen fortsätta med detta varje dag.. :-)

 • 9 jan 2016 15:59
  aregnisw

  Jättebra att du börjar träna då kommer du må så mycket bättre i din stresskänslighet också toppenbra yes

 • 9 jan 2016 16:16
  Bella50

  Håller med aregnisw  Bra jobbat 👏🌹

Logga in för att skriva en kommentar.