icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1107298
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 augusti 2014 23:04
1

På marknad i gamla stan

Nyss hemkomna efter vår utflykt och det är tyst och lugnt i huset. A fick lite ont i  magen och vilar. Den ena sonen håller på med playstation och den andre av A:s söner blev dålig när vi var i en folksamling och kräktes flera gånger på trottoaren. Stackars honom och han åt spagetti med nåoon pastasås till lunch som kanske var av dålig kvalité, Nog inte den mat man skas välja när man är här.

Taxiresan blev som vanligt ett äventyr och jag har svårt att vänja mig vid att man alltid sitter sex i bilen förutom chauffören  och då talar jag inte om extra stora bilar. Ser otroligt konstigt ut med två personer alltid sittande i ena framsätet och fyra därbak. Inte kör man speciellt lugnt heller och det tutas precis hela tiden.

Tetouan är en vacker stad och så även den gamla delen av staden. Otroligt med en sådan kommers och mycket folk. Jag vill åka tillbaka dit och botanisera i affärer i  lugn och ro och såg så många fina smycken bland annat.

Nu köpte jag en  sk tajine. En i present till min systerdotter och en till oss själva. Det är en typ av lergryta som man lagar goda mustiga grytor med.. Ska bli spännande att prova när vi kommer hem.

Matmässigt har jag faktiskt ätit mer nyttigt här än jag gjorde hemma inför min semester och när jag stressade som värst. Ett gott tecken.

Imorgon väntar en lugn dag hemma såvida det inte blir bad och simning för första gången här. Vi får se..

Gillar

Kommentarer

  • 28 augusti 2014 09:16
    mosel

    Vad tråkigt att de inte mår bra. Hoppas de kryar på sig snart!
    Låter spännande och mysigt annars att besöka nya ställen och uppleva allt nytt. Vad bra att du ätit nyttigt! Ja, du måste ju prova badklänningen nån dag! Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.