icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 juni 2014 19:34
2

På måndag skrivs det kontrakt

Vill berätta att allt äntligen är klart och de ringde precis från företaget att han tyckte mycket om min lägenhet. Roligt verkligen och det känns som det blir en bra hyresgäst. Han vill ha lugn och ro och arbetar mycket. På måndag skrivs det kontrakt och företaget ordnar allt. Jag är så glad att denna bit är klar. Nu ska jag till A och berätta den glada nyheten. 

Gillar

Kommentarer

  • 26 jun 2014 20:30

    Åh vad härligt! Grattis! :)

  • 27 jun 2014 21:52

    Tack så mycket och vad skönt det känns att denna del är avklarad. :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.